Anadolu Forum

Tam Versiyon: Kitapyurdu.com sitesi hakkındaki görüşlerim
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
selamun aleyküm değerli üyelerim
ilk defa internetten bir alışveriş yaptım ve kitap satın aldım
http://www.kitapyurdu.com sitesinden aldım
kargo ücretinden çok korkuyordum ama siz daha ödemeyi yapmadan kargo ücretini hesaplayıp size gösteriyorlar sitede.. ben mesela 29 liralık kitap aldım sadece 3,75 kargo ücreti çıktı.. Bu sitedeki kitapların geneli (hepsi değil) normal kitapçıdakilerden daha ucuz fiyatta. Ve genelde kitaplarınızı bir kaç gün içinde size ulaştırıyorlar.. Kesinlikle tavsiye ederim.. sorularınız varsa alabilirim. vesselam
şu dikkatimi çekti:

tek kitap bile alsanız yaklaşık 3 liralık kargo ücreti oluyor. ama 3 kitap aldığınızda da bu 3 lira yine aynı kalıyor mesela.. o yüzden en azından 14-15 liralık kitap ya da toplamda o kadar kitaplar alacağınızda size hesaplıya geliyor
74 liralık sipariş denedim kargo ücreti 4 lira dedi.. yani ne kadar kitap aldığınızın fazla bir önemi yok. her halükarda kargo ücreti 3-4 lira oluyor bu da çok büyük bir avantaj
Kredi kartıylamı yapılıyor bu alışverişerler.. Pek anlamamda..
Kredi kartım yok ama bende artık kitapları internet üzerinden almayı düşünüyorum..
Sanırım puan filanda veriyolar şampiyonluk için Tongue
Hasan kaç puan toplayınca kitap alabiliyoruz beleşe..

BuSehirSendenYana Yazılan:
Kredi kartıylamı yapılıyor bu alışverişerler.. Pek anlamamda..
Kredi kartım yok ama bende artık kitapları internet üzerinden almayı düşünüyorum..
Sanırım puan filanda veriyolar şampiyonluk için Tongue
Hasan kaç puan toplayınca kitap alabiliyoruz beleşe..

kitabına göre değişiyor orada puan kataloğu da var
evet kredi kartı ile alınıyor
benim de yok ben de abiminkinden çektiriyorum ona ödemesini yapıyorum Big Grin

3 günde geldi kitaplar bana Big Grin

Referans URL