Anadolu Forum

Tam Versiyon: Öğretmen Atamaları Ertelendi!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

KPSS'de kopya çekildiği iddialarıyla başlayan tartışma sonrası Milli Eğitim Bakanlığı, yarın (31 Ağustos) yapılması gereken öğretmen atamalarını ileri bir tarihe erteledi..

Milli Eğitim Bakanlığı, KPSS'ye ilişkin iddialarla ilgili durum netleşinceye kadar yarın yapılacak öğretmen atamalarını erteledi.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve YÖK Başkanı Yusuf Ziya Öcan yaklaşık 3 saat görüştü..

Görüşme sonrası MEB yazılı bir açıklama yaparak, 'Öğretmen atamaları iptal edilmeyecek ancak ileri bir tarihe ertelenmiştir' denildi..
sizce doğru mu yaptılar
Olan Hasan'a oldu Big Grin
Bence iyi oldu fakat süreci çok uzattılar
Kopyacıların bulunup sınavları iptal edilmeli ve puanlar yeniden hesaplanmalı ve bir an önce atamalar yapılmalı
sonunda sınavı da iptal ettiler!
Allah yardımcın olsun Hasan...
Ne sinavmis bu ..
Kopya için okadar ugrasacagina otur çalis daha iyi ..
Öğretmenlere çok üzülüyorum, birgün bir şey için bir kaç liseye gitmiştim ve öğretmenler odasında Öğretmenlerle konuşyordum, hepsinin çok büyük dertleri vardı, bir kısmı da sözlweşmeli olduğu için nasıl yaşayacağını düşünyordu, çünkü sözleşmesi bitince zaten aldığı azcık maaş da bitecekti, bu öğretmen 15 sene durmadn okur, sonra bu hale gelir! Peki biz onlardan bu durumda ne bekleyebiliriz, bu arada ben bir yazarım arkadaşlar, o liselere kitabım için çağrılmıştım ama ne hazindir ki öğretmenlerin dertleri beni derinden yaralamıştı. Ben her şeyin daha güzel olabileceğni düşünüyorum ama radikal(gerçekçi) bir şey yapmakl bu müümkün, hem maneviyatımız olacak hem de bize tahsis edeiln dünya nimetleriini en iyi şekilde kullanmayı ve daıtmayı bileceğiz, aksi taktirde hep acı, hep acı...
Referans URL