cok komiksin ya dua ettigin insanlara bakk

cok komiksin ya dua ettigin insanlara bakk
Baska birsey icin dua etse sasardim zaten

Bu adamin yaptigi normal birsey yokmu ya cok merak ediyorum
gömleği çıkaranın sonu böyle olur

gömleği çıkaranın sonu böyle olur

evet simdi amerikan buluzuylan geziyor

2002 SEÇİMLERİNDE BİZ HOCANIN TALEBESİYİZ ONUN YOLUNDAN GİDECEĞİZ HOCAYI CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ DİYİP MİLLETİ KANDIRIP MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ ÇIKARIP İLK KEZ
YAHUDİ OLMAYAN BİRİNE VERİLİN TAYYO 2 GÖMLEĞİNİ GİYDİNİZ
BİZ D-8 İ KURDUK SİZ GİTTİNİZ AB NİN KÖPEGİ OLDUNUZ KAPIYA BAĞLADI AKP Yİ BEKLİYO 40 YIL MÜZAKERE BUNA ÇOCUKLAR BİLE İNANMAZ
sürekli beni eleştiriyosunuz ?
oysa benim gibi yapıpı davranışları eleştirseniz iyi edersiniz..
AKP nin kapatılmasını AbD istiyo evet
çünkü Saddama yaptığı gibi AKp yi de kullandı kullandı şimdi çöpe atacak..
ABD'nin maşası olup da hep iktidarda kalacak hali de yoktu AKP'nin
eninde sonunda çöpe gidersin
bi şerefle çöpe gitmek vardır..(imtihan olarak)
bi de şerefsizce gitmek vardır..
2002 SEÇİMLERİNDE BİZ HOCANIN TALEBESİYİZ ONUN YOLUNDAN GİDECEĞİZ HOCAYI CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ DİYİP MİLLETİ KANDIRIP MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ ÇIKARIP İLK KEZ
YAHUDİ OLMAYAN BİRİNE VERİLİN TAYYO 2 GÖMLEĞİNİ GİYDİNİZ
BİZ D-8 İ KURDUK SİZ GİTTİNİZ AB NİN KÖPEGİ OLDUNUZ KAPIYA BAĞLADI AKP Yİ BEKLİYO 40 YIL MÜZAKERE BUNA ÇOCUKLAR BİLE İNANMAZ
İslam-i İran ve Arap tv lerini veya basın yayın organlarını biraz olsun takip ederseniz yazdıklarınızın YALAN olduğunu bilirsiniz tabii gerçekten milli görüşçü iseniz bence değilsiniz çünkü bir müslüman sizin gibi yalan ve iftiralar ile ayni Amrika ve İsrail ağzı ile konuşamaz. bütün dünyanın müslüman ülkeleri AK partiye ve Tayyip erdoğana methiyeler düzüyor ve Ak parti iktidarda kaldığı müddetçe Amrika ve İsrailin İslam-i İrana SALDIRAMIYACAĞINI yazıyor ama her nedense sizde ayni SİYONİST İSRAİL ve emperyalist AMRİKA gibi AK partinin kapatılmasını 4 gözle bekliyorsunuz NEDEN ??? cevabı bende var da sizin yüreğiniz yetecek mi doğruları söylemeye...????ALLAHU EKBER.
gülüyorum
o zaman niye akp sayesinde ırakı vurdu
o zaman akılları nerdeydi ?
akp nin kapatılmasını istemiyoruz bakın şevket kazan ın recai kutanın açıklamalarına..
ama biz akpnin yanlışlarını söylüyoruz..