işte belgesi. yaptıkları tck da zina suçtur ibaresini kaldırmışlar. şimdi bunlara bu konuyla ilgili ağır bi laf ederdim ama terbiyem müsade etmez
[
attachment=402]
ben zina suc tur diye bir madde göremiyorum gören varmi???
bosver bunlar icin agzini bozmaya degmez bence!!!
Önemli olan bizim müslümanlarin zina kesinlikle haram oldugunu ve cok büyük günahlardan oldugunu bilmemizdir!!
tayyip ne diyodu: bizden böyle bişey nasıl isterler. zina serbest olmayacak.
ama AB zirvesine gitti brüksel'e
geri geldiğinde adamın beynini yıkamışlar heralde.. meclisten direkt geçti yani

tabi simdi bide amerikaya gitti gelince gör neler degisecek hani demokratik ülke diye örnek göstermis ya bush abisi
ya ablacığım sen alman değil misin sanane Türkiye'den sen git kendi vatanının işleri ile uğraş.Türkiye seni ilgilendirmez.
ya sanane sen niye benim her isime karisiyorsunki,keyfimin kahyasimisin?ben sana karisiyormuyum...o zaman sende git havani mahsun forumlarinda at
aynı mı sanane Türkiye'nin meselelerinden ben Türk'üm ve gelir Türkiye ile ilgili her şeyi tartışabilirim.senin gibi almanların da ülkemle ilgili yorumlarda bulunmasından rahatsızım.
bende bu forumda senden rahatsizim ne olacak
arkadaşlar tartışmayı kesmezseniz oalcaklardan sorumlu değilim
mehrunnisa resmiyette alman vatandaşı olsa da sonuçta türktür.öyle olmasa bile en nihayetinde müslümandır.. müslümanın derdiyle dertlenmek bizim görevimizdir. o da türkiye'nin daha iyi yerlere gitmesine çalışıyor.onun lafların ayorum yapmak yerine açtığım konuyla ilgili yorum yapın.işinize gelirse tabi.
ya ablacığım sen alman değil misin sanane Türkiye'den sen git kendi vatanının işleri ile uğraş.Türkiye seni ilgilendirmez.
kobe ya birinin gerçek konuşması için
türkiyede oturması veya türk vatandaşı olmasımı lazım
gerçekleri konuşması sana koyuyormu ki
sen boş boş konuşmada
belgeye cerecek cevabın varsa
dolu dolu konuş
tabi bu iğrenç rezilliğe vverilecek bir cevabın carsa tabiki

evet cevap bekliyoz akp li arkadaşlardan?
haklısınız ne diym.akp liyim ama burda akp yanlış yaptı.