maliye bakanlığına bağlı resmi site:
TIKLA
AKP FAİZİ DÜŞÜRDÜ DİYENLER ALIN BAKIN BAKALIM DÜŞMÜŞ MÜ ARTMIŞ MI ?
tüm vatandaşlara verilen maaşların toplamından daha fazla para faize verilmiş..
yazıklar olsun bunu yapanlara ve de destekleyenlere. yazıklar olsun...
haram yemek çok hoşlarına gidiyor galiba
eee para parayi cekiyor cünkü
benim param haramı çekmez pd
faiz bi dünya gerçeğidir...
30 yıldır (erbakan hoca ve yandaşları) faizsiz ülke yönetilir diye bizi uyuttular (R.tayyip Erdoğan)
Link çalışmıyor lütfen düzeltin acil bu belge lazım bana
link güncellenmiştir
ilgili linkte Ağustos 2008 Bütçe Gerçekleşmeleri (Özet) in pdf formatındaki dosyayı indirip bakabilirsiniz
Allah razı olsun bu belge çok işime yarıyacak AKP li arkadaşları her konudaki tezlerini çürüttüm dış politika, manevi çöküntü ve tarım ile ilgili daha söz söylüyebiyolar ekonomi konusundada bir tek faizi arttıdığını ispatlamam kalmıştı çok şükür bunuda ispatlayacam inşallah.Bunuda ispatlayınca benim üzerimden mesuliyet kalkacak oy verip vermemek onlara kalmış akıllları varsa akp yi destekledikleri için kendilerin utanılar ve milli görüşü desteklerler
Allah razı olsun bu belge çok işime yarıyacak AKP li arkadaşları her konudaki tezlerini çürüttüm dış politika, manevi çöküntü ve tarım ile ilgili daha söz söylüyebiyolar ekonomi konusundada bir tek faizi arttıdığını ispatlamam kalmıştı çok şükür bunuda ispatlayacam inşallah.Bunuda ispatlayınca benim üzerimden mesuliyet kalkacak oy verip vermemek onlara kalmış akıllları varsa akp yi destekledikleri için kendilerin utanılar ve milli görüşü desteklerler
Allah kolaylık versin
bazıları belgeleri göstermemize rahmen ıslah olmuyorlar ya..
evet HASAN kardesim dogru söylüyor. kapı gibi belgelere de inanmıyorlar. Bunları ALLAH(c.c.) ıslah etsin...