Anadolu Forum

Tam Versiyon: forumdan gidiyorum hakkınızı helal edin
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
s.a arkadslar artık foruma gırmıcemm kendınıze ıyı bakın foruma gırdıgım zamanlar ıcınde cok guzel vakıt gecırdım ama artık yokum forumda ALLAH'A EMANET OLUN hakkınızı helal edın yaptıgım terbıyesızlıkler ıcın kusura bakmayınn ALLAH hepınızden razı olsunn selametle inşallah...
helal olsun.. ama öyle birşeye kızıp gidilmez bu forumda..
gitmemeni isterim senin..
hakkım varsa helal olsun da gitmesen daha iyi olur kanımca...ağlamak
sonsuzum nereye sen bu forumun sonsuza dek kalmasi gereken nurusun,gitmemelisin...lütfen gitme...
Helal Olsun Hakkimiz Var Ise Sende Helal Et...
Ama Bence Gitmemelisin Sen Bu Forumun Vazgecilmezlerindensin...
mervecim canım ya nereye gidiyosun.Gitme ya bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı tatsızlıklar çıkmış olabilir ama düzelmeyecek şey yoktur.Sen gel vazgeç bu gitme işinden canım benim.
canım gitme yha sensiz olmazz Sad Hakkım varsa helal olsun sende helal ett ama qitmeeee agl
ALLAH razı olsun fazla gıremıyordum zaten bu olaylarda tuzu bıberı oldu ıstee benı yanlıs anlamayacak kısıler bılee yanlıs anladıı en ıyısı gıtmek yorum yazmasamda forumu takıp edıcem yınede benım de hakkım varsa helal olsun hepınıze selametle..saa
sana söyleyecek birşeyim yok kendi kararın ama yalnış olduğunu söylim
sırf bir eleştiri yüzünden forum terk edilseydi şu an forumda sadece admin olucaktı boş boş bakıcaktı öyle foruma
çünkü her üye defalarca fikirleri yüzünden eleştirilmşti burada
ama sen pek fazla gururlu çıktın bence
bence böyle olmamalıydı be
ACABA ÖZÜR DİLESEM KALIRMISIN
yav tamam hata bende dediğin gibi olsun o dediğin cümlede
doğru olsun Big Grin özür dilerim özür dilerim gitme lütfen
gitmeni inan istemiyorum sadece bir yorumunu eleştirdim eleştirmekte değil
tam olarak ya valla olmaz böyle şey yaaaaaaaaa

ozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozr
yetermiii
[quote=Belalı Cadı]
sana söyleyecek birşeyim yok kendi kararın ama yalnış olduğunu söylim
sırf bir eleştiri yüzünden forum terk edilseydi şu an forumda sadece admin olucaktı boş boş bakıcaktı öyle foruma
çünkü her üye defalarca fikirleri yüzünden eleştirilmşti burada
ama sen pek fazla gururlu çıktın bence
bence böyle olmamalıydı be
ACABA ÖZÜR DİLESEM KALIRMISIN
yav tamam hata bende dediğin gibi olsun o dediğin cümlede
doğru olsun Big Grin özür dilerim özür dilerim gitme lütfen
gitmeni inan istemiyorum sadece bir yorumunu eleştirdim eleştirmekte değil
tam olarak ya valla olmaz böyle şey yaaaaaaaaa

ozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozrozr
yetermiii
[/quote

tamam canım msne konustuk zaten sırff senın ıcın kalıcam bu forumda sana soz verdıgım ıcın kalıcam ama fazla yorum yazmıcam kusura bakmayın sevındınız bosuna forumdan gıdıcem dıye ama burdayım gıtmıyorum hıc bır yere bu lafımda yanlıs anlasılmasınSad o kısıler kendını bılıyoSmileSmileSmile
öyle olsun,o kadar dil döktüm sirf belali icinmi kaliyorsunaglaglaglagltamam anlasildi tamam bisey demene gerek kalmadiağlamakağlamakağlamak
ya çok sağol mervecim çoook tşk
sümeyra lütfen yalnış anlama asıl yalnış anlayan bizlermişiz
konu ne kım kımle tartısmıs bılmıyorum ama bende kal derım cunku senı o kadar seven var
hem zaten sende kalıcam demıssın ıyı olur
benımde deger verdıgım arkadsalrım gıderse bende cok dıl dokerım
ornegın belalı cadı ve burcın ıkısının bende apayrı yeri var
burcın sıtenın melegı belalıcadı ıse sıtenın tatlı belası ıkısinınde hep sıtede olmasını ısterım
SmileSmileSmile
belalı ile mehrunnisa de bellaı ile mihrab de ama belalı cadı ile burçin çooook şaşırtıcı oluyor beee Big Grin

Belalı Cadı Yazılan:
SmileSmileSmile
belalı ile mehrunnisa de bellaı ile mihrab de ama belalı cadı ile burçin çooook şaşırtıcı oluyor beee Big Grin

dogru cok sasırtıcı ama benım çin öylesınızcicciccicciccic

Sayfa: 1 2
Referans URL