Anadolu Forum

Tam Versiyon: Milli Gazete-Zaman arasındaki farka bakın
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
işte iki gazetenin bugünkü manşetleri:
bakın ve farkı siz yorumlayın...

zaman'ın manşeti : http://img86.imageshack.us/img86/8025/zamangk5.jpg

milli gazete'nin manşeti :
http://img69.imageshack.us/img69/3866/mi...eteso7.jpg
zaman gazetesinin ne olduğu belli zaten ( :ortadoğuda barış için el ele...)ne demek bu ya.yahudilerle iş birliği yapılıyor.Bunun adı barış mı?
(milli gazete;milletin gazetesi;milli görüş) şeytani plana dikkat...
Tabi ki şeytanice bir plan bu.
gerçekleri yansıtan,halkı uyaran tek gazete= MİLLİ GAZETE

güleser Yazılan:
zaman gazetesinin ne olduğu belli zaten ( :ortadoğuda barış için el ele...)ne demek bu ya.yahudilerle iş birliği yapılıyor.Bunun adı barış mı?

arkadaşlar çoğu şeyi bilmiyosunuz lütfen bırakın suizan yapmayı ya.Zaman gazetesi türkiyenin en iyi gazetelerinden birisidir.Ben konu hakkında yorum yapmıycam o kadar önemli bir konu değil.

nanbo29 Yazılan:

güleser Yazılan:

arkadaşlar çoğu şeyi bilmiyosunuz lütfen bırakın suizan yapmayı ya.Zaman gazetesi türkiyenin en iyi gazetelerinden birisidir.Ben konu hakkında yorum yapmıycam o kadar önemli bir konu değil.

zaman gazetesi türkiyenin en adi gazetelerinden biridir
en iyisi değil ne mal olduğu linkte belli oluyor

türkiyenin adi gazeterinden birisi demi ondan o kadar tiraj alıyo siz kendinizi avutun vah vah.Nolcak bunların sonu çok vahim çok(:
zaman gazetesinin bu haberini protesto edecekleri yerde savunanlar var hayret ediyorum ben. ama bu gazeteye en adi gazete vs. gibi yakıştırmalar yapmıyorum, yapanları da şiddetle kınıyorum

Filistin'in başındaki Amerikan kuklası adam mı Filistin'e barış getirecek. buna mı inanıyosunuz siz.. bi kendinize gelin ya.. körü körüne savunmayın ALLAh aşkına.. ne söylediğiniz farkında mısınız ? ayrıca tiraj meselesine açıklık getireyim. çok olan değerli mi oluyo ? o zaman bana bi çuval samanın bi gram altından değerli olduğunu söylüyorsun sen. aynı şey..

güleser Yazılan:

aynennn katılıyorumalkalk

nanbo29 Yazılan:
türkiyenin adi gazeterinden birisi demi ondan o kadar tiraj alıyo siz kendinizi avutun vah vah.Nolcak bunların sonu çok vahim çok(:

her çok satan veya çok değer görülen şey en mükemmelmi oluyor yani
ne saçmalık içerisindesin ya en gerçekçi olan MİLLİ GAZETE
onun kadar satamıyor ama onun veremediği en gerçekçi haberleri dobra dobra veriyor

siz halen slogan yarıştırıyosunuz
zaman gazetesini savunan arkadaşlar da şu haber yorumuna bi açıklık getirseler diye bekledim ama boşuna bekledim heralde
aşağı
en çok satan gazeteymiş. satar tabii dersanelerde bütün öğrencilere aldırtırsan tabi artar. ben onların yurdunda ve dersanerinde kalıyorum çok yalan konuşuyorlar ve çokta hak yiyorlar .haa tabii ya bunlar ılımlı islamcıydı . hoca sokuluyor yanıma gel seni sızıntıya abone edeyim yok diyorum tabi bazıları derslerde ilgilenmezler diye evet diyorlar . para üzerine kurulan bi cemaatt. bunalrın hiç mi iyi yönleri yok dersiniz. iyi yönleri eğitime önem vermeleri hizmet için çok fedakarlık yapıyorlar. bu arada herşeyleri risalei nur m.fetullah gülen ve said i nursi h.z . sanki saidi nursi hz. onlara gönderilmiş bırakın birazda biz sevelim ya . bide şunu duydum hizmet hakkında konuşanlara musibet fılan gelirmiş. neyse ya geçer bu günler Allah birlik ve baraberlik versin bütün müslümanlara birbirimizi sevelim inş.

HaSaNTaLHa Yazılan:
zaman gazetesinin bu haberini protesto edecekleri yerde savunanlar var hayret ediyorum ben. ama bu gazeteye en adi gazete vs. gibi yakıştırmalar yapmıyorum, yapanları da şiddetle kınıyorum

Filistin'in başındaki Amerikan kuklası adam mı Filistin'e barış getirecek. buna mı inanıyosunuz siz.. bi kendinize gelin ya.. körü körüne savunmayın ALLAh aşkına.. ne söylediğiniz farkında mısınız ? ayrıca tiraj meselesine açıklık getireyim. çok olan değerli mi oluyo ? o zaman bana bi çuval samanın bi gram altından değerli olduğunu söylüyorsun sen. aynı şey..

bu msjıma cvp istiyorum ?

ORTA DOĞUDA BARIŞ DİMİ SEN O BARIŞI FİLİSTİNLİLİRE SOR.ORDA HER GUN ONLARCA İNSAN OLUYOR TERBİYESİZLER.SİYONİZMİN UŞAKLARI
[/quote] zaman gazetesi türkiyenin en adi gazetelerinden biridir
en iyisi değil ne mal olduğu linkte belli oluyor

[/quote]

İşte peygamber efendimizin peşinden giden ümmetten biri

Bu sözleri kendinize yakıştırıyormusunuz?

Bence özür dilemelisiniz?
Ortada yanlış yapılmış bir olay olabilir.
ama bu sizin bu kadar ağır bir söz söylemenizi gerektirmez hanım efendi...

kırdıysam şimdiden özür dilerim ama özür dilemelisiniz...

derman65 Yazılan:
en çok satan gazeteymiş. satar tabii dersanelerde bütün öğrencilere aldırtırsan tabi artar. ben onların yurdunda ve dersanerinde kalıyorum çok yalan konuşuyorlar ve çokta hak yiyorlar .haa tabii ya bunlar ılımlı islamcıydı . hoca sokuluyor yanıma gel seni sızıntıya abone edeyim yok diyorum tabi bazıları derslerde ilgilenmezler diye evet diyorlar . para üzerine kurulan bi cemaatt. bunalrın hiç mi iyi yönleri yok dersiniz. iyi yönleri eğitime önem vermeleri hizmet için çok fedakarlık yapıyorlar. bu arada herşeyleri risalei nur m.fetullah gülen ve said i nursi h.z . sanki saidi nursi hz. onlara gönderilmiş bırakın birazda biz sevelim ya . bide şunu duydum hizmet hakkında konuşanlara musibet fılan gelirmiş. neyse ya geçer bu günler Allah birlik ve baraberlik versin bütün müslümanlara birbirimizi sevelim inş.

Kardeş

Şu anda ellerim titriyor ve gözlerimden yaşlar dökülüyor
sana gene kardeş dediğime dua et.
Sabrımı deniyor rabbim biliyorum öyle yapıyor.

Sana şu anda hiçbirşey demiyorum
sadece gözlerini açsın rabbim başka bişiy istemiyorum

AMA ŞUNU UNUTMA O MAHŞER GÜNÜNDE SANA BİR SORUM OLACAK
BU AKITTIĞIN GÖZYAŞLARIMIN,
HIÇKIRIKLARIMIN HESABINI SORACAĞIM SANA

kimseyi kırmak, üzmek değil niyetim.
ama hakaretin en çirkinini ikidir yaşıyorum
ahirete sorularla gitmek değil niyetim
ama çaresizim.

Şuanda beni ağlattın ya
Rabbim seni ağlatmasın budur dileğim

ALLAHa emanet ol kardeşim.
s.a
Sad

Eflatun haklı.. tepkimizi kendimize yakışır şekilde koyalım..
Sayfa: 1 2
Referans URL