Refah zamanı.. Erbakan Hoca yine bir seçim öncesinde o şehir sizin bu şehir bizim Türkiye’yi karış karış dolaşıyor. Mitinglerden mitinglere, meydanlardan meydanlara koşuyor. Refah’ın iktidara yürüyüşündeki bu koşturmaca sırasında yaşanmış gerçek bir olay.
Bir trafik polisi telsizde amirine danışıyor:
-Amirim! Amiriiim! Erbakan’ın arabası 180’le radara girdi, ne yapayım!
Amirden anlamlı cevap:
- Ne yapacaksın; tabi ki arkasından dua edeceksin!...
cok güzel dün milli gazetede okumustum.sagolasin hasan
DUYDUĞUMA GÖRE ERBAKAN HOCA CENNET VE CEHENEMİ KİRALAMİŞ KENDİSİNE OY VERENLERİ CENNETE AKP YE VERENLERİDE CEHENNEME YOLAYACAKMİŞ...BU ARA BUGÜN GİTTİM AMPULE EVET DEDİM UMARİM HAYİRLİ OLUR
DUYDUĞUMA GÖRE ERBAKAN HOCA CENNET VE CEHENEMİ KİRALAMİŞ KENDİSİNE OY VERENLERİ CENNETE AKP YE VERENLERİDE CEHENNEME YOLAYACAKMİŞ...BU ARA BUGÜN GİTTİM AMPULE EVET DEDİM UMARİM HAYİRLİ OLUR
AKP'LILER PROF. DR. NECMETTIN ERBAKAN ONLARI SÖYLEMEDEN ÖNCE VATAN HAINLIGI YAPARAK VE GÖMLEKLERINI CIKARARAK ZATEN ONU GÖSTERDILER.
AYRICA AMPÜLÜ SÖNDÜRÜN YILDIZLARI GÖRECEKSINIZ NITEKIM EDISON BUNLARIN AMPÜLÜ NE HALE GETIRDIKLERINI GÖRSEYDI EMINIM PISMAN OLURDU!!!!
İŞBİRLİKÇİLER BUNU DA ÇARPITIYOR
SEN SANKİ ERBAKAN IN O KONUŞMASINI DİNLEDİN Mİ ?
DİNLEMEDİN
NE DİYOR ORDA ?
IRAKTA BUGÜN Bİ CEHENNEM VARDIR.TÜRKİYE DE BU CEHENNEMİN İÇİNE ÇEKİLMEK İSTENİYOR.SEN BUNARA OY VERİRSEN İŞTE BU CEHENNEME BİELT ALIRSIN ANLADIN MI ?
AYRICA AMPULLE DEĞİL SAADETLE SAADET OLUR.
İŞBİRLİKÇİLER BUNU DA ÇARPITIYOR
SEN SANKİ ERBAKAN IN O KONUŞMASINI DİNLEDİN Mİ ?
DİNLEMEDİN
NE DİYOR ORDA ?
IRAKTA BUGÜN Bİ CEHENNEM VARDIR.TÜRKİYE DE BU CEHENNEMİN İÇİNE ÇEKİLMEK İSTENİYOR.SEN BUNARA OY VERİRSEN İŞTE BU CEHENNEME BİELT ALIRSIN ANLADIN MI ?
AYRICA AMPULLE DEĞİL SAADETLE SAADET OLUR.
HELAL OLSUN ZATEN HERKES HOCANIN SÖZLERININ ISINE GELEN YANINI DUYUYOR DÜNKÜ KONUSMANIN VEYA HER KONUSMANIN TAMAMINI DINLESELER SÖYLEDIKLERINDEN UTANIRLAR...BI KERE AKP'LILER ADAM OLUPTA HOCANIN SÖZLERINI BIR BABA NASIHATI OLARAK GÖRMELILER!!!!
ADAMİN KONUŞMASİ BİLE BÜYÜK Bİ HATA SANA NE SİYASETEN KARİN ÖLDÜ SENDE YARİN ÖBÜR GÜN ÖLECEKSİN SİYASET SENİN NEYİNE ZATAN TÜRKİYEYİ KARİŞTİRDİN ŞGEÇMİŞİN SABİKALARLA DOLU SEN DAHA NE KONUŞUYORSUN HANGİ YÜZLE...
ADAMİN KONUŞMASİ BİLE BÜYÜK Bİ HATA SANA NE SİYASETEN KARİN ÖLDÜ SENDE YARİN ÖBÜR GÜN ÖLECEKSİN SİYASET SENİN NEYİNE ZATAN TÜRKİYEYİ KARİŞTİRDİN ŞGEÇMİŞİN SABİKALARLA DOLU SEN DAHA NE KONUŞUYORSUN HANGİ YÜZLE...
Prof.DR. Necmettin Erbakan'a söz söylemek onu elestirmek ne sana ne debana nede bi baskasina düser!!!!
Lütfen saygi cercevesine konusalim!!!!Görüslerimizi yazalim!!!
ADAMİN KONUŞMASİ BİLE BÜYÜK Bİ HATA SANA NE SİYASETEN KARİN ÖLDÜ SENDE YARİN ÖBÜR GÜN ÖLECEKSİN SİYASET SENİN NEYİNE ZATAN TÜRKİYEYİ KARİŞTİRDİN GEÇMİŞİN SABİKALARLA DOLU SEN DAHA NE KONUŞUYORSUN HANGİ YÜZLE...
Erbakan 82 yaşında ve geçen seçim partisi %2.5 olmasına rağmen halen yasaklı?
neden peki? siyonistler hep ondan korkuyolar halen..
siz bunu anlayamazsınız. siyaset bir cihattır bunu da anlayamazsınız. cihadın yaşı olmaz Eyüp Sultan hazretleri 93 yaşında istanbulu fethetmeye gitmişyir.bunu da anlayamazsınız.
BUNUNKİ CİHAT MİHAT DEGİLDİR BESBELİ KOLTUK SEVDASİDİR
KOLTUK SEVDASI OLANLAR KOLTUKTA OLUP INMEK ISTEMEYENLERE DENIR!!!!

arkasından dua edeceksin ya ne komik be

SİZ Bİ YANDAN KARTEL MEDYASİ Bİ YANDAN YİNEDE AKP Yİ YİKAMİYORSUNUZ HAHA ... AYRİCA NEYİN NE DEMEK OLDUĞUNU SİZİN GİBİ BAĞNAZLARDAN ÖĞRENCK DEĞİLİM HAHA
SİZ Bİ YANDAN KARTEL MEDYASİ Bİ YANDAN YİNEDE AKP Yİ YİKAMİYORSUNUZ HAHA ... AYRİCA NEYİN NE DEMEK OLDUĞUNU SİZİN GİBİ BAĞNAZLARDAN ÖĞRENCK DEĞİLİM HAHA
söylediklerinize lütfen dikkat edin.nerde ne yazdiginizi bilin burasi Saadet Partili üyeleri olan ve saadet partisi lehine calisan bi forumdur.LÜTFEN BUNU UNUTMAYIN!!!
bak kardeşim bizim amacımız burda herhangi bir partiyi yıkmak değil
türkiyeyi kalkındırabilecek olan tek partiyi iktidara getirenbbilmek o kartal ve kanarya kadar olan beynin bunu anlayabiliyormu ha