Anadolu Forum

Tam Versiyon: AKP'ye oy veren cehenneme bilet alır mı ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Erbakan hocanın böyle bi laf söylediği iddia ediliyo
ben ağzından duymadım ama söylemiş olduğunu varsayalım
ya da söylemediğini varsayalım farketmez
ben kendi düşüncemi söylüyorum
:

Bir insan (büyük) günah işliyorsa bu günahın her türlüsü bi insana cehenneme bilet aldırır.. bilet almak lafını iyi anlayalım. bilet almak bir adım daha yaklaşmak manasında. somut düşünecek olursak ben burdan düzce'ye otobüs bileti alıyorum diyelim.. bileti aldım. ne yapmış oldum ? düzceye gitmek için bi adım atmış oldum.. peki bileti aldım diye benim kesin olarak düzceye gideceğim söylenemez. gitmeyedebilirim. ama bileti almakla bi adım yaklaşmış oldum bunu unutmayın..
Gelelim AKP'ye oy vermek meselesine.. biz her zaman şunu diyoruz.. miilli görüş ve diğerleri... yani burda AKP, diğerlerini temsil ediyo.. yani sadece AKP'ye oy veren cehenneme bilet almış olmuyo. diğer işbirlikçi diye tabir ettiğimiz partilere de oy verenler aynı şekilde..
şimdi "neden akp ye oy veren cehenneme bilet alıyo" diye soranlar olur mutlaka onu açıklayayım :

oy vermek onay vermektir ve sorumlu olmaktır.. AKP 5 senelik iktidarında ne yapmış özetle bir bakalım :
* Irakın vurulmasına yardım etmiş. 6 hava 7 deniz limanını ABD'nin emrine açarak ( bakınız belgelerle gerçekler bölümü resmi gazete kupürü )
* Zinayı serbest bırakmış ( bakınız belgelerle gerçekler bölümü)
* Faizi artırmış ( bakınız maliye.gov.tr sitesi-ecevit dönemnden bile fazla faiz ödüyoruz ve her sene bu miktar artıyo )
* Adına her ne kadar barış gücü dense de İsrail'in Hizbullah'a tam yenildiği sırada Lübnan'a İSRAİL'i korumak için asker göndermiş.
* iktidara geldikten bi yıl sonra IMF ile anlaşmaları bitireceğiz demesine rağmen 5 YILDIR IMF ile çalışmış ve bu sayede işçimizi,memurumuzu ezerek kul hakkına sebep olmuş.
* Ezanın sesini kısmış
* Domuza kredi vermiş
* Okullarla meyhaneler arası mesafeleri azaltmış
* Domuzu kasaplık hayvan yapmış
* İslam Birliğine sırtını dönüp hristiyan Birliği (AB) ye kucak açmış
* MEB kitaplarında misyonerliğin probagandasını yapıpı KURANDAKi ayetleri sansürlemiş
* İSLAMİYET'i kökten yok etmeyi planlayan Büyük ortadoğu Projesi'ne Eşbaşkan olmuş
* Başörtüsü ve İmamhatipler konusunda kılını kıpırdatmamış
* AİHM'ye başörtüsü gericiliği temsil eder diye resmi savunma yapmış (bütün bu dediklerimin belgeleri forumumuzda mevcut)

evet daha bu örnekleri çoğaltmak mümkün..
şimdi soruyorum sizlere ALLAh için AKp'li kardeşlerim ellerini vicdanlarına koysunlar ve düşünsünler hiç bişey için geç değil henüz. bu tür amelleri yapan bi oluşuma destek vermek cehenneme bilet almak değil de nedir ?

inşallah faydalı bir açıklama olmuştur vesselam..

HASAN TALHA UZUN
çok güzel okudum kesinlikle hepsine katıılıyorum alkalk
onay vermek biletin alındığı otobüse binmek demektir saa
Ellerine saglik Hasan tek kelimeylen muhtesem aciklama olmusalkalkalkalk
Allah razi olsun sendensaa
erbakan'ın bu manada demdiğini biliyoruz yaçocukmu kandırıyorsunuz.sizsavunun kendinizi yaptığınız Allaha şirk koşmak en azından erbakanın yaptığı
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ
ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ

erbakan o manada demediğini sen benden iyi mi bilcen
hem o manada demese bile benim dediklerim doğru mu yanlış mı ona yorum yapmak yerine konuyu başka taraflara çekiyosun.
lütfen biraz ferasetli ol kardeşim

KerBela Yazılan:
Evet, öyle bir söz Erbakan hocaya aittir ..

Unutmayinki her bir oy, sorumluluktur ..
Bu dünyada yapmis oldugumuz her davranistan, Rabbimize hesap verecegiz ..

Akp`ye oy vermek gibi ..
Akp`nin nasil bir parti oldugunu, Türkiyeye ne gibi yenilikler getirdigini, Dis ülkelerle nasil bir iliskisi oldugunu az cok hepimiz biliyoruz ..

Bu yapmis olduklarindan hangi biri dinimize uygun ?
Domuzu, zinayi serbest birakmasimi ?
Yoksa Müslüman kardeslerimizin ölüm sebebi olan GEORGE W. BUSH ile is birligi yapmasimi,
Veya dinimize dil uzatan papazi dost edinmesimi ?

Hangisi kardes ??

Bir önceki konuda size olan yorumun buydu kardes ..

koobee24 Yazılan:
erbakan'ın bu manada demdiğini biliyoruz yaçocukmu kandırıyorsunuz.sizsavunun kendinizi yaptığınız Allaha şirk koşmak en azından erbakanın yaptığı

Simdi sizin yaptiginizda iftira degilmi ?
Büyük günahlardar birisi !..

Eminimki Erbakan hocayi tanimis olsaydiniz böyle konusmasdiniz ..

Zamaninda Necmettin Erbakan bu vatan icin neler yapmis bir arastirin, ondan sonrada AKP ile kiyaslayip gelin burda konusun !

Bos bos konusmayi herkez becerir !..

Hem konumuz "Cehennemlik" olayidi ..
Konuyu saptirmaya gerek yok !
paylasım ıcın tesekkürlerrr saa alk
Cok güzel Hasan abi cok güzel anlatmissin bu birinci yorumum buy azina.
Ikinciside niye düzceyi sectin,merak ettim cünkü genelde hava durumunun nasil olacagini söyleyen meteoroloji yorumlarinda bile Düzceyi anma tenezzülünde bile bulunmazlar. Senin Düzceyi secmen hem ilgimi cekti hemde hosuma gitti.
Bende onu sorcaktim evet neden Düzceyi sectin?
süperim ben ya nasilda sorudm hemenSmileSmileSmile
Iyi akil ettin ben onu unutmustum yorum yazarkenSmileSmileSmile

koobee24 Yazılan:
erbakan'ı tanıdığımı zannediyorum ya.insanların diniduygularını sömürerek oy toplayan eskitüfek bir siyasetçi.

hiçkimsenin duygularını sömürmemiş kebndisi
her zaman ALLAH yolunda hak yolunda ilerleyerek
halkı doğru yola getirmek istemiştir
sizin körleşmiş gözleriniz şeytanın peşinden gidenlerin peşinde götürdü sizi
hala bununla gururmu duyuyorsunuz
daha konuşmaya yüzünüzmü var
yazıııııık kızgın

konuyu saptırmayalım
Düzceyi seçme nedenimi özel olarak açıklarım

bazılarının yaptığı çamur at tutmazsa izin kalsın hesabı..
çok yazık aşağı

koobee24 Yazılan:
erbakan'ı tanıdığımı zannediyorum ya.insanların diniduygularını sömürerek oy toplayan eskitüfek bir siyasetçi.

yani.ya bıraksın siyaseti gitsin proje falan çizsin yaş yetmiş iş bitmiş bu adamda.

Sayfa: 1 2 3
Referans URL