yaziklar olsun...haklarimiz haram olsun varsa eger.onun yüzünden babamlari almanyaya bagladim temelli türkiyeye bile gidemiyorum.sirf basörtüsüyle okuyamadigim icin
Gerici????
Cubbelı Ahmet hocaefendı dıyorkı: yaw bıze dıyorlarkı sızın cematte ılerı gelenler soyle yapıyor boyle yapıyor....bende soruyorum bu ılerı gelenler nasıl oluyor??safın en onunde erkenden gelıp duranlar felanmı....nasıl yanı ılerı gelen gerı gelen....

sımdı o mısal....bu gerıcı ılerıcıde ne oluyor....neye gore gerıcı oluyoruz neye gore ılerıcı oluyoruz....ben cozdum galıba....ALLAHın dost edınmeyın dedıklerını dost edınıp onları muslumanlardan ustun goreceksın....ALLAHa aykırı ıs yapacaksın....hanı ALLAH tevbe hasa bılmıyorya onlardan dost olup olamıyacagını....onun aksını yapınca ılerıcı oluyorsun....neyse bu mesele uzar benım ıcımde....
bunların hanımları kapalı olsa ne olur....hocam dıyorya oda kirecli suu içilmez........
millet halen bu adamlara % 47 oy veriyo ya artık ben bişey demiyorum
hayret birsey ya gecende gazetede okyuorum millet isyan edyormus.ya kardesim senin artik böyle bi hakkin yok.bunu hala anlayamamislar

bi güncelleme yapalım da gerçekleri görmeyenler görsün
%47 lik kısmın hiç bir şey demeye hakkı yok
ama şu da var demek ki BÜYÜK TÜRK milleti bunu hak etmiş
nasıl yaşarsak öyle yönetiliriz
o yüzden biz hep ne deriz
EY TÜRK! TİTRE VE KENDİNE DÖN
Belgenin resmi olduğuna dair ibareler nerede ?
Bakın arkadaşlar böyle safsata ve resmiyetliği ispat edilemeyen belgelerin ceremesini zamanında Milli Görüşde çekti. Şu anda bunun sıkıntısını yaşıyoruz.
Bulduğunuz bir yazıyı "O böyle demiş." diyerek insanlara sunmak büyük vebal altına girmektir.
Ben bu belgeye inanmadım.
Belgenin resmi olduğuna dair ibareler nerede ?
Bakın arkadaşlar böyle safsata ve resmiyetliği ispat edilemeyen belgelerin ceremesini zamanında Milli Görüşde çekti. Şu anda bunun sıkıntısını yaşıyoruz.
Bulduğunuz bir yazıyı "O böyle demiş." diyerek insanlara sunmak büyük vebal altına girmektir.
Ben bu belgeye inanmadım.
tarihi sayısı yazıyo belgenin
isteyen ulaşır
Bunun tarihi resmi ibareleri nerede?
Tarihleri ve Aplication No (Uyuglama Numarası) yazan belge bağımsız bi belgeddir.
Bunun tarihi resmi ibareleri nerede?
Tarihleri ve Aplication No (Uyuglama Numarası) yazan belge bağımsız bi belgeddir.
abi o türkçesi ya o resmi belge değil
resmi belge ingilizce olanlar
isteyen çevirtsin türkçeye
aynen bunlar yazıyo
çünkü biz abimle çevirdik orda yazanlar doğru
bu gerçek belgeye kargalar bile güler
ey ümmetin evlatları KETENPEREYE getirilmeye çalışılıyorsunuz DİKKAT ... böyle birşey doğru olsa laikçi yobazlar ve statukocular AK partinin kapatılması için yırtınırlarmı ??? aklınızı kullanın OYUNA gelmeyin ... bu belgelerin aslı yok bunlar FİTNE VE FESAT YARATMAK İÇİNDİR .. EY ümmet uyuma ve uyanık kal.
yalancı kimdir ? her duyduğunu söyliyendir ve yayandır.
bu gerçek belgeye kargalar bile güler
ey ümmetin evlatları KETENPEREYE getirilmeye çalışılıyorsunuz DİKKAT ... böyle birşey doğru olsa laikçi yobazlar ve statukocular AK partinin kapatılması için yırtınırlarmı ??? aklınızı kullanın OYUNA gelmeyin ... bu belgelerin aslı yok bunlar FİTNE VE FESAT YARATMAK İÇİNDİR .. EY ümmet uyuma ve uyanık kal.
yalancı kimdir ? her duyduğunu söyliyendir ve yayandır.
tabi tabi belgelerin aslı yoktur de geç..
bilemezler bilemezler gözleri var göremezler..