03-01-2008, 16:50
03-01-2008, 21:19
Ya siz bunlari komik mi buluyorsunuz yani cok acik konusacagim ama igrencsiniz ne kadar celiskili düsündügünüzü bu kadar belli etmeyin, sevdiginiz insani dalga gecerek alay ederek taklid edilmesini bu kadar müthis bulmayin Allah askina yaa!!!
04-01-2008, 15:27
adam gayet güzel yapmış taklidi
burda amacı dalga geçmek olsaydı başka şekillerde yapardı..
burda amacı dalga geçmek olsaydı başka şekillerde yapardı..
04-01-2008, 15:31
Beni ilgilendirmez hic hosuma gitmiyor böyle seyler, nasil bakiuyor ve müthis buluyorsunuz hayret, sonra birisi Erbakan Hoca hakkinda birsey dedigi zaman küplere biniyorsunuz, böyle selyeri müthis buldugunuz zaman onun hakkinda bisey söyleyene kizma hakkinizda yok.
04-01-2008, 22:38
Mehrunnisa Yazılan:
Ya siz bunlari komik mi buluyorsunuz yani cok acik konusacagim ama igrencsiniz ne kadar celiskili düsündügünüzü bu kadar belli etmeyin, sevdiginiz insani dalga gecerek alay ederek taklid edilmesini bu kadar müthis bulmayin Allah askina yaa!!!
cok haklısın canım katılıyorum sana
06-01-2008, 18:04
Mehrunnisa Yazılan:

07-01-2008, 15:01
Mehrunnisa Yazılan:
Beni ilgilendirmez hic hosuma gitmiyor böyle seyler, nasil bakiuyor ve müthis buluyorsunuz hayret, sonra birisi Erbakan Hoca hakkinda birsey dedigi zaman küplere biniyorsunuz, böyle selyeri müthis buldugunuz zaman onun hakkinda bisey söyleyene kizma hakkinizda yok.
erbakan'a laf atmak ayrı bu ayrı ne alakası var
08-01-2008, 22:02
Hayat; acıdır, acıtır...
23-01-2008, 23:06
HaSaNTaLHa Yazılan:
Mehrunnisa Yazılan:
erbakan'a laf atmak ayrı bu ayrı ne alakası var
Bence cok da alakasi var o alakayi görebilmek mesele zaten!
22-12-2008, 0:25
bu video şerefsizliktir.yayınlayanlarda buna ortak oluyor.lütfen yapmayın böyle şeyler.bu forum sitesi erbakanı küçük düşürmek için mi kuruldu ya allah aşkına.
22-12-2008, 19:59
kimsenin kimseyi küçük düşürdüğü yok..