arkadaşlar sizden ricam forumumuz hakkında görüş,düşünce ve yorumlarınızı paylaşmanız..
yorumlar çok kısa ve baştan savma olmazsa sevinirim
saygılarımla..
iilk ben başlayayım bari ilk olarak googleden mahsun diye arattım bu site çıktı üye oldum.iyi hoşda daha önceden bukadar tartışılan bi ortam görmemiştim mübarek her konuda ufakta olsa bi tartışma var.9 tane standart sitem var bu site onlardan biri.buda demek oluyoki şimdilik herşey iyi.
.. Bismillah
Ilk sizlerle milli forum olsa gerek,orta tanismis idik ..
Tesadüfen üye olmustum, Birde baktimki Mahsuncularla dolu bir forum : )
Farkli bir forum ortamiydi benim icin, ama zamanla alisip sevmistim ..
Neyse o günlerden bugünlere geldik,
ve Forumun suanki hali eski halinden daha iyi diye düsünüyorum ..
Eskisi kadar Forumlara takilmasamda, Anadolu Forumda varim : )
Burda olmaktan sizlerle bilgi paylasimi yapmaktan gayet memnunum : )
Bu Forumun en cok sevdigim yönü ise her türlü görüsten insanlarin olmasi,
Birisi Samici, Digeri Mahsuncu, Onun digeri Milli Görüscü, Bestiktaslisi, Milliyetcisi vs. ..
Ama neyazikki herkez tarafindan, baskalarinin görüslerine ve düsüncelerine saygi gösterilmiyor !
Bu üzücü .. Saygi gösterilmediginden dolayi ortaya tartisma sahnesi cikiyor ..
Saygi olmadan Sevgi olmaz !..
Bir baska konudada rahatsiz oluyorum, onuda belirteyim icimde kalmasin : )
Tam dini bir Forum diyemeyiz Anadolu Forum icin, ama Dini olan insanlar ile dolu burasi, oyüzden ekledigimiz resimlere ve video paylasimlara dikkat edilmesi gerektigini düsünüyorum ..
Egerki üye buna dikkat etmiyorsa, Forum sorumlusu dikkat etmelidir bence ..
Neyse sözü fazla uzatmaya gerek yok,
Hersey icin hepinize tesekkür ederim, Iyiki varsiniz : )
Ves`Selam ..
ben çok seviyorum Anadolu forumu. beni rahatlatıyo valla

valla ben forum hakkında ne desem az olur bence
zaten ilk geldiğim forum değil
bu forumdan önce ki forumlardada var idim
forum ilk açıldığından beri paylaşımlarının çoğalması için elimden geleni yapıyorujm
asla bir üyeyei forumdan uzaklaştıracak davranışlarda da bulunmadığımı düşünüyorum
üyelerlede pek fazla olamasada elimden geldikçe iyi anlaşmaya çallışıyorum
forumumuzunda çok iyi bir durumda olduğu düşüncesindeyim
gördüğüm forumlara göre yani
çok güzel bir forum inş daim olur
bu foruma üyeliğime mahsun kırmızıgüle olan hayranlığım vesile oldu
baktım ki benim gibi mahsun abiye sevdalı, hayran birçok kişi var
üye olayım dedim oldum da...tevafuk işte sonra baktım ki ne göreyim
çok sevdiğim erdoğana(ki hala çok seviyorum ne yapayim
) ve ak partiye
çok ağır ithamlar, laflar...tabi bir akpli olarak bu durum benim canımı çok sıktı
ve hemen savunmaya geçtim herkesin bildiği gibi bu forum 2. kez kuruldu
eğer ilki olmuş olsaydı orada bu konuyla ilgili mesajlarımı görebilirdiniz...
zamanla zaten hep aklımı kurcalayan şeylerin burada ispatlanmış halini gördüm bir türlü
inanamıyordum bu kadar kolay olamazdı milli görüş çizgisinden çıkmak ama öyle olmuştu maalesef işte bu forum ve hasan kardeşim gerçekleri görmem açısından çok yardımcı oldu(Allah razı olsun)...neyse foruma dönersek ben bu forumda bulunmaktan mutluyum genelde gözlemlediğim üyelerin maneviyatlarına olan bağlılıklarıdır bu da burada olmamdaki en büyük etkendir tabi bazen hoşuma gitmeyen durumlarda yok değil neyse
dediğim gibi ben burada olmaktan memnunum
Allah bizi doğru yolundan ayırmasın selametle...
Bu foruma üye olmam tamamen tevafuk oldu. MGF ye üyeydim ve kardes sitelere bakarken AF yi gördüm merak ettim üye oldum cogunuzda nasil oldugumu biliyorsunuz.
Anadolu Forum diger forumlardan cok farkli, bazen herkes ayni fikirde olur bazen rus salatasina döner. Aslinda herzaman fikirbirligi olmamasi bilgimize bilgi katmaktadir.
Burada arkadasliklar güzel iletisimler kurduk. Ben bu yazimda bardagin dolu taraflarini yazmak istiyorum, cünkü hem admin,hem üyeler, hemde forum olsun hepimiz daha hamiz, henüz olgunlasmamis bir yapiya sahibiz. Yasimiz nerden bakarsaniz bakin henüz olgun olmak icinde uygun degil. Bu yüzden eksiklerin olmasi cok dogal, elbet bunlarda zamanla asilacak seylerdir.
Eminim bu sorunlari hep beraber asacagiz, son günlerde cok güzel ilerlemeler ve degisiklikler görüyor ve hosnut oluyorum. Tabiiki herseyin bir baslangici ve ilk adimi vardir bizde bu ilk adimi attigimiza göre gerisi corap sökügü gibi gelecektir.
Üyelerin yeri geldiginde birbirleriyle tartismalarida biraz dogal cünkü, evliliktede kavgalar evliliginin tuzu biberi olduguna göre bu tartismalarda forumun tuzu biberi olsa gerek.
Burdan bütün üyelere basta admin olmak üzere tesekkür ediyor, güzel hedeflerle forumu en güzel yerlere getirip köklü bir forum halini almasina yardimci olmalarini temenni ediyorum...
Fieminillah...
çok eğlenceli dakikalar geçirilebeilecek site.Emeği geçenlerden Allah razı olsun
Bence herşeyiyle gayet doğru adımlarla ve istikrarla ilerleyen bir forum
benimde ilk üyeliğimde olmasa şunu demek istiyorum bir forumu forum yapan üyeleri ve aralarındaki kopmayan bir bağdır bence
kardeş bağı derim ben buna
İnşallah bu birliktelik daim olur ve birçok forumada örnek olur dileğim hep bu yönde teşekkürler emeği olan bütün kardeşbağındakilere 
Bu foruma google'dan belgelerle gerçekler diye yazıp AKPnin ülkemizi nasıl kalkındırdığını(!) ve islama nasıl hizmet(!) ettiğini öğrenmek için arama yaparken bu site karşıma çıktı.Gerçekleri anlatan bir site.Emeği GEçenlere teşekkürler.
kuzenim belalı cadı tuba sayesinde üye oldum ..çok hoş biryer düşüncelerini ortaya koyabiliyorsun..arkadaş ortamıda çok hoş..kuzenim hepinizden söz ederdi...1 yıl boyunca burada olacağım 1 yıldan sonra yokum malesef...
selamlar...
kuzenim belalı cadı tuba sayesinde üye oldum ..çok hoş biryer düşüncelerini ortaya koyabiliyorsun..arkadaş ortamıda çok hoş..kuzenim hepinizden söz ederdi...1 yıl boyunca burada olacağım 1 yıldan sonra yokum malesef...
selamlar...
evlenince forumdan emekli mi olunuyo 
yine ara sıra girersin ya ?