Anadolu Forum

Tam Versiyon: Sevgi Mesajları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Sevmek, gecenin karanlığına rağmen buğulu bir cama güneşi çizmektir.Sevgi direnmektir.Sevgi, bedeni ile yanında olmadığı halde,sevilen kişinin yürekte titremesidir.

Bir güvercin yolladım sana, kanadında özgürlük, tüylerinde özlem, yüreğinde sevgi ile mutluluk ve gagasında bir not: 'Seni Seviyorum'.

Sevgiyi taşımak değil, hasretini çekmek zor, gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor, yaşamak yada ölmek değil seni özleyipte görememek zor.

Hasretin bir yağmur gibi yağıyor üzerime, yokluğun engeller koyuyor bedenime, bir gün ay gibi doğsam karanlık gecelerine, benide alır mısın o sıcacık yüreğine.

Sevgiler bankasındaki gülücükler şubesine, seni seviyorum nolu hesabına binlerce öpücük yatırıyorum.İstediğin zaman çekebilirsin.

İnsanları iyi tanırım.Yıldızlar gibidirler, hepsi gökte parlıyorlar.Ama ben seni güneşim seçtim.Bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim.

Bir deprem gibi girdin gönlüme, fay hattı çizdin yüreğime, enkazlar bıraktın üzerime, kalbimde artçılar hala devam etmekte, özledim seni aşkım, hemde 9.9 şiddetinde.

Sana ne demeliyim bilmiyorum.Hayatım desem hayat çok kısa, güneşim desem güneş batıyor, çiçeğim desem çiçek soluyor, sen canımsın bu can senle yaşıyor.

Narin bir çiçekten daha güzelsin, çünkü sen bitanemsin.

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince insanı çıldırtan, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın sen.

Denizler kadar engin, milyarder kadar zengin.Senin en güzel yerin bana bakan gözlerin.

Alinması en güzel şeyi sevgini alıyor, verilmesi en güzel şeyi sevgimi veriyorum ve söylemesi en güzeli, seni seviyorum.

Bir umut vardır tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır bir gün elbet gelecek.Sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek.
ne mutlu seni seviyorum diyebilene...

sevgi dolu paylaşımın için teşekkürler...
saa
qüseL mesajLar WinkpayLaşım için teşekkürLerrr
en güzeli şuymuş bence:
Bir deprem gibi girdin gönlüme, fay hattı çizdin yüreğime, enkazlar bıraktın üzerime, kalbimde artçılar hala devam etmekte, özledim seni aşkım, hemde 9.9 şiddetinde.
paylaşım için tşkler can dostumWinkWink
ben teşekkür ederim Shy sanada canomm ShyBig GrinBig Grin beğendiğinize sevindimm.
çok güzel ler gerçekten ellerine sağlık
İnsanlar kumsaldaki taşlara benzerler.Önce avuçla toplarsın sonra birer birer denize atarsın.Bazıları vardır ki atmaya kıyamazsın.İşte sen onlardansın.

Yar,ipek böceğini bilir misin?Onun kozasının içinde ördüğü o ipliğe olan aşkını bilir o... O ipliğin kendi ölümü olacağınıda.Ama aşkına feda eder kendini.Öyle verir kendini yerine korkusuzca.İşte bende kendimi öyle veririm sana yar..

Her yağmur bir gök bulur kendine,her yeşil bir dal.Her doğacak güneş bir kuytu her deniz bir martı bulur da kendine, ben senden başka sen bulamadım ki kendime...

Uzakta olman birşeyi değiştirmez.Güneş de benden uzak, ay da.Hiç bir günüm güneşsiz, hiç bir gecem aysız geçmiyor.Tıpkı yürreğimin sensiz olmadığı gibi.

Her yanında bir umut, her umutta bir özlem.Her özlemde bir sevgi, her sevgide birtek sen varsın.Çok güneşler gördüm; gözlerin hariç, çok rüzgarlar gördüm gördüm; saçların hariç, çok ateşler gördüm; ellerin hariç.Hiç kimseyi bu kadar sevmedim; sen hariç.

Güllere özenme, güller sana özensin!Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin.Sevgi kadar özgür, özgürlük kadar özelsin.Gülümsemenle herşeye bedelsin..

Ben mavi, sen gökyüzü.Ben deniz, sen dalgası.Ben beden, sen can.Söyle şimdi, dalgasız deniz,cansız beden, sensiz bir ben olur mu hiç?..

Ben artık sen olmuşum.Aradığım ne varsa sende bulmuşum.Senden ötesi yoktu, seninle varolmuşum.Sende bütün ümitler, özlemler.Beni bende arama ben sen olmuşum.
işin yok mu senin
Bak arkadaş benim işimin olup olmadığı kimseyi ilgilendirmez! Burası ortak paylaşım alanı,isteyen istediğini paylaşır.Beğenmediysen beğenmedim diyebilirsin yada yorum yazmayabilirsin.Ben buraya bi tartışma ortamı oluşsun diye bi konu koymuyorum.Bu konunun altına tartışma çıkarıcak cevap yazmazsan sevinirim!..

hafız_emre Yazılan:
işin yok mu senin

çok ayıp ediyorsunuz
kimse siz buraya giripte yorum yazın demiyorum
kimsenin tşk lerinizede eleştirilerinizede ihtiyaçı yok
zararlı bir konu olsa eleştirmekte haklısınız
arkadaşıma bu konuda destek veriyorum

Ağırdır sevmelerim her yürek taşımaz, büyüktür umutlarım her omuz taşımaz,derindir düşüncelerim herkez anlamaz, herşeyi unutur bu kalp bir seni unutamaz.

Duygular vardır anlatılamayan.Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan.Kalpler vardır acılarla parçalanan ve insanlar vardır hiç unutulmayan.Benim sevgim mezara kadar olanlardan.

Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen.Gecemidir seni bana düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen.

Gecenin bir yarısı başlıyorsa çığlığım, duyulsun diye değil.Çağırmalarım ise gelmen için değil.Duymadan seslenmeyi biliyorsa bu yürek, görmeden sevmeyi de bilir.

Eğer bir gün beni unutmayı denersen öyle biriyle unut ki sana savuracağım kurşunların önüne geçebilecek kadar cesur ve o gün seninle ölebilecek kadar seni seviyor olsun.

Bir nasihat: Kendine dikkat et.
Bir rica! sakın değişme,
Bir yalan: seni hiç sevmiyorum.
Bir gerçek: Seni çok özlüyorum.

Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde.Sonra bakmak, görmek istersin yaşıyor mu diye.Baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek.İşte böyle birşey seni sevmek.

çok güzeller abla eklemeye devam alkalkalk
beğendiğine, beğendiğinize sevindim Rolleyes eklicem inşallah ilerleyen zamanlardaBig Grin
daha fazlasınıda isteriz pispis
Sayfa: 1 2
Referans URL