06-02-2008, 19:24
06-02-2008, 19:51
Saadetsiz saadet olurmu!!!!
06-02-2008, 19:58
tabi ki bu işi çözmek yürek ister
milli görüş ister
rektörler başörtülü kızlara selam duracak ( Necmettin ERBAKAN)
milli görüş ister
06-02-2008, 20:12
Mehrunnisa Yazılan:
Saadetsiz saadet olurmu!!!!
...

06-02-2008, 20:23
................................................................07-02-2008, 12:17
tabikide
SAADET PARTİSİ
diğer partilerden hepsini halledecek kabiliyet yok
sizinlemi uğraşacaz biz ya
köktn halletsenize bu işi
okkadarmı beceriksizsiniz
SAADET PARTİSİ
diğer partilerden hepsini halledecek kabiliyet yok
sizinlemi uğraşacaz biz ya
köktn halletsenize bu işi
okkadarmı beceriksizsiniz

07-02-2008, 16:08
hayatımda çok önemli bir yere sahip olan ve değer verdiğim
o kişinin bunu gerçeklerştirmesini çok isterdim
ama maalesef yapamadı ya da yapmadı doğru kelime neyse artık...
o kişinin bunu gerçeklerştirmesini çok isterdim
ama maalesef yapamadı ya da yapmadı doğru kelime neyse artık...

07-02-2008, 17:59
Bozkurt42 Yazılan:
................................................................
niye güldün ki
08-02-2008, 23:01
Zannetmiyorum her alanda çölülebileceğini şu durumda iken
09-02-2008, 14:17
HaSaNTaLHa Yazılan:
tabi ki bu işi çözmek yürek ister
milli görüş ister
milli görüş ister
18-02-2008, 12:56
saadet partisinin çözebileceğine inanıyorum o yüzden saadet partisine oy verdim:pd
18-02-2008, 13:19
Saadet

19-02-2008, 9:20
SAADET PARTİSİ 
25-05-2008, 13:08
saadet partisi dedik ama bu işin partiyle olacağına pek inanmıyorum, bunu halkın gücü belli eder, halkın kararlı ve sağlam duruşu herşeyi halledebilir. ama bizim halk biraz zora gelince hemen dönüveriyor. 28 şubattan sonra bu böyle olmuştur. hani hocamız diyorya siz iktidar vermediniz biz tırnağımızla aldık diye. biz her şeyi söke söke alma taraftarı olacağız, partimizin arkasında duracağız ki onlarda bu gibi sorunları çözebilsin, halk kaypak olunca % 90 oy bile anlamsız kalıyor..
25-05-2008, 13:16
kendinizi KANDIRMAYI ne çok seviyorsunuz bea... YAZIK.....
TC DEVLETİ VE STATUKO ve Amrika ve İsrail buna İZİN VERMEZ .. hala mı ?? farkına varamadınız bea ???? siz afyon mu çektiniz bea... başörtüsünü UNUTUN UNUTUN ...
AK parti niye kapatılıyor ? REFAH partisi ne sebeple kapatıldı??? ey çocuklar uyumayın uyanık kalın ... bu ülkde sizlere bizlere DEVLET ,, DEMOKRASİ OYUNU OYNATIYOR ve farkına varamadan bu oyunlarda PİYONLUK görevini ifa ediyoruz....siz bunları fark edemiyorsanız demekki özerinize ölü TOPRAĞI atılmış yazık....
TC DEVLETİ VE STATUKO ve Amrika ve İsrail buna İZİN VERMEZ .. hala mı ?? farkına varamadınız bea ???? siz afyon mu çektiniz bea... başörtüsünü UNUTUN UNUTUN ...
AK parti niye kapatılıyor ? REFAH partisi ne sebeple kapatıldı??? ey çocuklar uyumayın uyanık kalın ... bu ülkde sizlere bizlere DEVLET ,, DEMOKRASİ OYUNU OYNATIYOR ve farkına varamadan bu oyunlarda PİYONLUK görevini ifa ediyoruz....siz bunları fark edemiyorsanız demekki özerinize ölü TOPRAĞI atılmış yazık....
Sayfa: 1 2