Anadolu Forum

Tam Versiyon: hasan...!!allahım geri döndür 1"ibret dolu"
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

herkes bu videoyu merak ediyodur eminim ki bu video hasan adlı arap bi kardeşimizin gördüğü rüya sonucunda yapılan ufak bi film.. ben izlediğimde çok etkilendim özellikle forumda namaz kılmayan arkadaşlarımız warsa izlemelerini öneririm selametle.. yorumlarınızı beklıyorum....

aglaglaglaglaglaglaglaglaglagl
ya ben bunu tv de izlemiştim
çooook korktum acayip bişey buya
tavsiyemdir
gece odada yalnız iseniz ve karablık ise izlemeyin
mümkünse yanınızda biri bulunsun ve
uykunuz olsunki hemen uykuya dalın
ALLAH ım o ne ya neydi öyle ağlamakağlamakağlamak
bende tawsiye ederim gerçekten çok ibretlik bende ilk izlediğimde çok korkmuştum ama herkesin izlemesi gerekn bişey..ben görüntüden deil okunan ayetlerden we sesden çok etkilendim SadSadSad
çok merak ettim ya ama açılmadı bi türlü.
biraz geç geliyor ama açlıyor sonunda...

bu 4 bölümden oluşuyor heralde... ben ilk iki bölümünü izledim... ve tek kelimeyle mükemmel hazırlanmış... ders almak isteyen ve de biyerlerden başlamak isteyen bir insan için bulunmaz fırsat...ben de herkese tavsiye ediyorum... allah hepimize doğru yolu göstersin...gül

sonsuz-nur Yazılan:
bende tawsiye ederim gerçekten çok ibretlik bende ilk izlediğimde çok korkmuştum ama herkesin izlemesi gerekn bişey..ben görüntüden deil okunan ayetlerden we sesden çok etkilendim SadSadSad

evetağlamakağlamak

çarşıgençlik1903 Yazılan:
biraz geç geliyor ama açlıyor sonunda...

bu 4 bölümden oluşuyor heralde... ben ilk iki bölümünü izledim... ve tek kelimeyle mükemmel hazırlanmış... ders almak isteyen ve de biyerlerden başlamak isteyen bir insan için bulunmaz fırsat...ben de herkese tavsiye ediyorum... allah hepimize doğru yolu göstersin...gül

aminn gül

tabut un üzerindeki köpek çok korkunçç ağlamak
çok güzel paylaşım için teşekkürler
ben tşk ederim..cic
off çok etkileyici yaaa agl agl ağlamakağlamakağlamakağlamak

2.BÖLÜM

ben hepsini izlemiştim çok etkileyici gerçekten tabi anlayana bazıları izler hiç etkilenmedim der ama kalpleri titrer
Referans URL