Anadolu Forum

Tam Versiyon: İbrahim Sadri Kumar Masasında
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Kadıköy'de sivil polisler, kumar oynandığı ihbarı üzerine 9 Şubat günü saat 24.00 sıralarında Kızıltoprak'taki Erciyes Kültür ve Tabiatı Koruma Derneği'ne baskın düzenledi.

Baskında televizyonda yaptığı programlarında okuduğu şiirlerle ünlenen, daha sonra şiir kasedi çıkaran İbrahim Sadri de kumar masasında yakalandı. Sadri ve dernekte kumar oynadıkları tespit edilen 14 kişiye, Kabahatler Kanunu gereği 100'er YTL para cezası kesildi. Poker masaları, marka ve paralara el konuldu. Dernek işletmecileri de kumar oynatmaktan Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.
beklenmeyecek bir hareket
ee herşey tv de gösterildiği gibi değilaşağı

Belalı Cadı Yazılan:
beklenmeyecek bir hareket
ee herşey tv de gösterildiği gibi değilaşağı

doğrusu bende hiç beklemezdimaşağı
ama sanırım artık alışmak lazım
o kadar çok kişi var ki beklemediklerimizi yapan
Allah bizleri doğru yolundan ayırmasın...

tabiki amin her zaman doğru yolda hak yolunda olalım
Olmadı ibrahim sadri...
PARAMIZ YOKSADA HAYSİYETİMİZ VAR DERDİN...
AMA SÖZDE KALDI...

Hürriyet'in, Kadıköy'de düzenlene kumarhane baskını haberinde, masada İbrahim Sadri'nin de olduğu haberi sanatçıyı öfkelendirdi.

Kadıköy’de sivil polisler, kumar oynandığı ihbarı üzerine 9 Şubat günü saat 24.00 sıralarında Kızıltoprak’taki Erciyes Kültür ve Tabiatı Koruma Derneği’ne baskın düzenledi.

Hürriyet.com.tr'de yer alan haberde baskında, okuduğu şiirlerle ünlenen, daha sonra şiir kasedi çıkaran ünlü radyocu ve televizyoncu İbrahim Sadri'nin de kumar masasında yakalandığı yazıldı.

Haberle ilgili görüştüğümüz İbrahim Sadri, kendisinin bu derneğe açılışa davet edildiğini ve bu davet nedeniyle burada olduğunu, kumar oynamadığını söyledi. 'Böyle bir yer olduğunu bilseydim, hiç gidermiydim, ben delimiyim' diyen Sadri, 'hakkında bu haberleri yapanlar için hukuki süreci başlatacağını söyledi.
Yalan haber olmalı.
Referans URL