Anadolu Forum

Tam Versiyon: Kitap Kampanyasıyla İlgili UYARI
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar kitap kampanyasına katılıcam diyen 10 kişi vardı
fakat bu hafta kitap ismi vereli 10 gün olmasına rağmen sadece 1 kişi kitabı okumuş ve gelmiş yorumunu da yazmış sağolsun(bozkurt)
biz dedik ki cumaya kadar okuyalım ve yorumları yazarız pazartesiye kadar ama yok..
arkadaşlar koskoca 7 gün verdik size
en geç 3 günde bulursunuz bu kitapları..
bulunmayacak kitap değil bunlar..
bulamıyosanız ben yardımcı olurum dedim de zaten..
neyse 3 günde bulursunuz ve 95 sayfalık kitabı 4 günde okuyamaz mısınız ? 1 oturuşta bile biter..
benim için söz önemlidir arkadaşlar.. burdaki üyeler resmen yalan söylemiş oldular..bi kaç üye gelip bulamadım dedi onlara yardımcı oldum ama ona rağmen halen bişey yok.. forumda en önemli şey böyle kampanyalardır.. hele ki böyle bize oldukça faydası olan kampanyalar ihmal edilemez..bu konuda uyarı yapma ihtiyacı hissettim çünkü beni çok üzdünüz.. eğer katılmıcaz diyosanız da yapmayız çok da umrumda değil. burda ben kendim için yapmıyorum bu kampanyayı sizler için..
Arkadaslar lütfen herkes icin faydali olabilecek birsey kestirip atmaniz, hele hele ilk seferde cok aci.
Birazdaha bazi seyleri dikkate alin ve önem verin. Bir kere katilacagim dediyseniz sözünüzde durun ki aksakliklar olmasin. YAbastan katilmayin yada böyle yari yolda birakmayin, cok ayip ediyorsunuz.
KİTABI ALDIM BEN.. OKUYACAK FIRSAT BULAMADIM.. BOŞ VAKTİMDE İNTERNETTEKİ İŞLERİMİ BİTİRİYORDUM.. ZATEN KISA.. BİTER HEMEN..
BAŞLARIM GECE
vallaha yalan sölemeyim evden uzagım kitap serik dede yok ant yada var ne deseniz haklısınız :Sad
Referans URL