Anadolu Forum

Tam Versiyon: gidiyorum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

s/a arkadaşlar

Forumu bırakıyorum bunu çok düşündüm.Hakkım varsa helal olsun. Birileride buna çok sevinir nasılsa tartışma ortamı ben yapıyorum çekemicem neyse Allah'a emanet olun kendinize Cici bakın sizleri seviyorum HOŞÇAKALIN Sad

dildar ama böyle yapma lütfen gerçi ben tam sorunu da bilmiyorum
ama sen benim sevdiğim bir arkadaşımsın gitmeni hiç istemem sorun neyse haledilebiliriz
kalman dileğiyle...Sad
Hasan talha olmayınca forum karışıyor

senin yaptıgın şu an kaçma dır kaçmak kolaydır yani ..
fazla seni bilmiyom ama gidişin hiç iyi olmaz Sad
Birine kızılıp gidilmez

dildar ne yapıyorsun ya
bence senin değeil başkalarının gitmesi lazım
eğer biri gidecekse tabi

ben bunu kabbullenemiyorum
lütfen gereken kişi engel olsun
dildar bunu hak etmiyor aşağıaşağı

nereye gidiyosun ?
benden izin aldın mı bakim sen ?
saasaasaasaa Smile Smile Smile Smile

zeynep direk Yazılan:

HİÇ DEĞİŞMEYECEKSİN HERZAMANKİ VURDUM DUYMAZLIĞIN VE HERZAMANKİ UMURSAMAZLIĞIN
AMA ŞUNU UNUTMAKİ İKİNİZDEN BİRİ BU FORUMDA KALISA VE BU SEN OLURSAN HERZAMAN KÖTÜ GÖZLE BAKILACAKSIN
BİZİ BÖYLE BİR ÜYEDEN MEN ETTİĞİN İÇİN
ÖVÜN BAKALIM TEK BAŞARIN BU SENİN İÇİN AMA BU BAŞARIDAN SADECE UTANÇ DUY kızgınkızgın

bi belalıdan şöyle laflar duyamadık yaalksaaSmile kardeşim ne sorununuz varsa aranızda halledin ya da konuşmayın birbirinizle zorla bir şey yaptırılmıyor size. görmezden gelin geçer gider.

zeynep direk Yazılan:

bu zeynep de bizim kafadan ha. yaşasın kötülük der gibi bir havası var

dildar nereye gidiyosun sen...bu kadar cabuk mu pes ediyosun..gidecek olan warsa o sen olmamalısın...yaa bende bi keresinde kızıp gidiyorum dedim..ama forumdan ayrılamadım bazılarının yüzünden forumu bırakmak olmaz...gitmiyosun inşallah kalıyosun tamam mı dildar..hem bak hasanda izin wermiyo o izin wermesse hiç bi yere gidemessin...Big GrinBig Grin zeynebede gelince belalı çok ii açıklamış...kızgın
Giderek onun yaptigini onaylamis olursun, ve hakli iken haksiz duruma düsersin. Biz seni biliyoruz ve biz cogunluguz, sende bu cogunlugun icerisindesin.
Lütfen bizi birakma...

Yapamadım arkadaşlarımı kıramıyorum

YENİLMEDİM YENİLMİCEMDE SANA KARŞI GİTMİYORUM BURDAYIM İSTEDİĞİN KADAR GÜL BENDE GÜLÜCEM BUNDAN SONRA

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Referans URL