Anadolu Forum

Tam Versiyon: Değerlendirme- Müslümanım Diyen Bir İnsan Niçin Namaz Kılmak İstemez
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar bu hafta okuduğumuz müslümanım Diyen Bir İnsan Niçin Namaz Kılmak İstemez kitabının değerlendirmesini burda yapacağız
en geç pazartesiye kadar herkes kafasına takılan bir yeri ya da paylaşmak istediği bir yeri falan yazabilr. ya da kitap hakkında yorum yazabilir..
buyrun siz
ben de yazacağım sonra..
insanlar eğer bi şey yapmak istemiyolarsa ona kesin bi mana bulurlar bu mana bulmanın bi sınırı yoktur o işi yapmak için bi neden gerekir bu kitapta tamamı ile bu manaları neden namaz kılmıyoruz mazeretlerimizi vurgulamış hemde öyle güzel anlatmışki okuyanın uydurduğu kendince bulduğu mazereti uygun bir dille açıklamış.şahsen benimde ilgimi çeken bi kaç mazereti okudum kendimden pay çıkardım.hatta kendimce bi kaç mazeretin bu kitapda yer aldığınıda gördüm mesela erinmek ,namazı kılmak için kendimce bi sebeb arayışım var aslında sebeb çok ama içimdeki şeytan adeta dürtüklüyor kılmayacaksın o namazı diyor ya bide mesela içimden gelmesi lazım namaz kılmak birisi kızım namazını kıl deyince o zaman hiç kılasım gelmiyor.bazen içimden geliyor kılmak kılarken sanki uçuyomuşum gibi tamamiyle huzurla doluyorum sanırım içten kılan biri içinde bu duygular geçerlidir. namaz kılmayan bir insan kılmak istiyor ise kendince mazeretleri varsa bu kitabı tavsiye edebilirim.eminim bu kitapta kendince uydurduğu mazereti görüp sadece boş laftan ibaret olduğunu görüp namaza yönelecektir keşke bu dediklerimi bende uygulayabilsem içimdeki şeytanı defedebilsem elbette bu benim elimde ama kısmet her işte bir hayır vardır

feyzullah birişik in şeytan bu kitaba çok kızacak adlı kitabını almak istiyorum yeni çıkan 3 boyutlu karikütür içerikli kitabını ama piyasaya çıktımı bilmiyorum bi fikri olan varmı
abla o kitaplar piyasada var..
merak etme bi kaç hafta sonra onları kampanyada okuyacağız zaten..
şimdiye kadar namazla ilgili çok kitap okudum hep
namazın önemi işte niçin namaz kılıyoruz neden kılmalıyız vs.
gerçekten çok güzel kitaplardı ama bu kitap çok daha farklı
namaz kılmayanların bahaneleri üzerine yoğunlaşarak yazılmış
30 madde yapılmış ve bu maddelere cevaplarda verilmiş
çok güzel hatta bazı yerlerinde
esprili bir yaklaşımla cevaplandırılma yapılmış yazarın üslübu süper namaz kılsın kılmasın herkesin
okuması gereken bir kitap namaz bizim kurtuluşumuz imanımızdan sonra
ilk hesaba çekileceğimiz şey Allah biz kullarını imansız bırakmadığı gibi bizi namazsızda bırakmasın bize sevdirsin herkese nasip
etsin inşaallah...

bu güzel tavsiyen için Allah razı olsun kardeşim...
gül
Referans URL