Anadolu Forum

Tam Versiyon: Binlerce sarı-kırmızı Gül (kutlu doğum)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Binlerce sarı-kırmızı Gül
Ana foruma konu açmak yasak olduğu için buraya açıyorum..

Hafta sonu oynayacağımız derbi maç, kutlu doğum haftasına denk geliyor.. Bu karşılaşmada maç düdüğü çaldığında sahaya binlerce sarı-kırmızı güller atarak başlayabiliriz.. Yine ultrAslan’a yakışır bir şey olur diye düşündüm..

Eğer uygun görürseniz ana foruma taşımanızı riza ediyorum

ultrAslan forumunda bu konuyu açtım büyük ilgi gördü..
İnşallah olur..
Çok büyük destek geldi uA'dan şimdi yorumları ekliyorum
Muhteşem Bir Fikir
böyle bişe daha önce olmuştu sanırım..sevgililer günü falanda olabilir tam hatırlamıyorum ama kapalıdan gül falan atmışlardı ..güzel bi görüntüydü...
harika düşünce bence..
ah bi bilet alabilseysim ben 10 tane atardım

ama uygulanırsa güzel olur
güzzel bir düşünce kapalıdan sahaya gül yağsa
ben biletimi bi alayım kendımı de atarım sahaya!..
Kemal kardeşim buraya taşıdığın için teşekkürler..

İnşallah yapılır bu organizasyon ve ultrAslan’ın büyüklüğünü tekrar görürler..

(bu ben oluyorum) Big Grin
bir gül bir ytl beyler

yapabilimiyiz?
Renkdaşlar işin espri kısmı tamam.Ama çok uzatıp ciddi bir konuyu da geyiğe çevirmeyelim.

Çok önemli ve konsantrasyon gereken bir maça çıkacağız.Taraftar olarak bizimde konsantre olmamız gerekir.

Bu bakımdan Sarı ve Kırmızı güller oldukça güzel bir düşünce.Ama bunun abilerimiz büyüklerimiz tarafından da resmi olarak sitemizde duyurulması gerekli.

Bu sezon gerçekten muhteşem koreografiler hazırlandı ve çok paralar harcandı.Gül fikri hem ekonomik olur.

Bütün bir sezonun,bütün desteğimizin,bütün tezahüratlarımızın,hüzünlerimizin,kızgınlıklarımızın,sevinçlerimizin,yaptığımız muhteşem koreografilerin,gittiğimiz deplasmanların,evimiz Sami Yen’e heyecanla aşkla gelişimizin ve bütün bu zor ve uzun yol boyunca takımımızla ’’BİR’’ oluşumuzun karşılığını inşallah güzel bir sonuçla alacağımız bir maç olacak.

Futbolcularımız gerçekten çok zor bir sezondan geçiyor ve çok yol katettiler.Çok birlik oldular,çok savaştılar,buraya kadar geldik.Sonuca skora bakmadan bu Çocukların yanında olmamız lazım.

O yüzden bu kadar sevdiğimiz takımımız adına dilerim bu Sarı ve Kırmızı Binlerce Gül Organizasyonu gerçekleştirilir.

Aşkımızı göstermek bu takıma en güzel şey...
Beraber Yürüyoruz Bu Yolda!
Ve Beraber Göğüs Gerdik Bu Zorluklara.
cok güzel bi düsünce kardesim umarım uygulanabilir bu düsüncen
abi süper olur valla yaa..

tam maç başlarken 1-2-3 dendiğinde gülleri atarız sonrada cimbombom şık şık şık cimbombom şık şık şık sonrada laylaylaylayla....

hem kutlu doğum haftası nedeniyle çok anamlı bi gösteri olur..

hemde futbolculara maç başlarken süper bi motive olur..

düşünsenize 25.000 adet sarı kırmızı gül bi anda yeşil çimlerin üstünde olucak..

Bu düşünce hayata geçirilmeli..
bence süper bi düşünce ama sahayı kapatabilirler bu fenerasyon varken
Bence de böyle birşey yapılmalı..

Çok Güzel Olur
Mükemmel bir fikir.
ultrAslan ın özünün geçen yıl ki görüntüyle aslında alakası olmadıgınıda göstermiş oluruz. Ama bunun uygulanması için Reis in yada Alpaslan Abinin burda onay vermesi gerekir. Yoksa forumdan 15-20 kişinin elinde gülle stada gelmesi pek manadar olur )
Sayfa: 1 2
Referans URL