Anadolu Forum

Tam Versiyon: Fethin 555.Yılında Sakarya Coşkusu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

AGD’den Fetih şöleni hazırlığı. Bu yıl Sakarya’da düzenlenecek olan Kutlamaların sloganı ise 'Titre ve ayağı kalk Sakarya, Erbakan geliyor' olarak belirlendi.

AGD’den Fetih şöleni hazırlığı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul’un Fethi kutlamaları bu yıl Sakarya’da düzenleniyor. Yurt içinden ve Yurt dışından 10 binlerin katılımı ile gerçekleştirilen İstanbul’un Fethi Kutlamalarının Şeref Konuğu ise Erbakan.

AGD Genel Merkezi tarafından organize edilen Fetih Kutlamalarında bu yıl Fethin 555. Yılı kutlanacak. Sakarya’nın en büyük stadyumunda gerçekleştirilecek olan kutlamalar için AGD Genel Merkezi ve Sakarya Şubesi şimdiden çalışmalara başladı.

Yurtdışından önemli konuklara davetiyeler gönderilirken 31 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Kutlamalara büyük önem veriliyor. Sakaryalı Gençler, Titre ve Ayağı kalk Sakarya, Erbakan geliyor’ sloganlarıyla başlattıkları çalışmalar devam ediyor.

İşte Geçmiş yıllardaki Fetih kutlamalarından görüntüler:

TRABZONDAN 2 SAADET PARTİSİ 3 ANADOLU GENÇLİK OTOBÜSÜYLE SAKARYADAYIZ FETİH KUTLAMALRI HAYIRLARA VASİLE OLSUN
Hamd olsun Sakaryayı da Feth ettiksaa Hocamızın olmamasına rağmen çok coşkuluydu Fatih'lerin nesli olduğumuzu bir kez daha gösterdikalkalk

O coskulu ve anlamli günden resim cekmedinizmi be bacim : )
Allaha şükür gittik geldik..
Büyük bir coşku vardı.. O kadar kalabalıktı ki stad doldu ben giremedim.. Big Grin
Ama bir süre sonra açtılar kapıları..
Atmosfer muazzamdı..
Müslüman ülkelerden gelen konuşmacıların Hocamız ve İsrail hakkındaki konuşmaları çok güzeldi..
Programın sonundaki Fetih canlandırması harikaydı.. Bi ara Allah Allah seslerinde bizde inicektik sahaya nerdeyse Big Grin Başlangıcı biraz uzun tuttular ama yinede güzeldi canlandırma..
Ve en son gösteri... Havai fişek kutlaması.. Ömrümde ilk defa bu kadar havai fişek patlaması gördüm Big Grin
Resimleri ekliyorum..
Bu arada tek eksik Hocamızdı...
Ama onun evlatları her zamanki gibi oradaydı..

PROTOKOL

TRİBÜNLER

TRİBÜNLER

SAHA İÇİ

SIRAYLA, MAVİ GÖMLEKLİ ŞOFÖR(MİLLİ GÖRÜŞLÜ YAPTIK Big Grin ) Bİ ABİMİZ, GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI VEYSEL ABİMİZ, BAŞKANIMIZ, BAŞKAN YARDIMCIMIZ

KENDİMİ SAMİYENDE HİSSETTİĞİM AN Big Grin BİZİM KÜTAHYALI MÜCAHİTLER

TRİBÜNLER

BAYRAĞIMIZ

MEHTERAN

ANADOLU GENÇLİK BARYAĞI VE TÜRK BAYRAĞI

KARADAN YÜRÜTTÜĞÜMÜZ GEMİ(GELDİ)

KARADAN YÜRÜTTÜĞÜMÜZ GEMİ(GEÇTİ)

KARADAN YÜRÜTTÜĞÜMÜZ GEMİ(GİTTİ) Big Grin

BİRDEN TEPEDEN YAĞAN KIVILCIMLAR (BİRAZ KORKMUŞTUM) Big Grin

HAVAİ FİŞEK

HAVAİ FİŞEK

HAVAİ FİŞEK

HAVAİ FİŞEKLERİ VİDEO OLARAK ÇEKTİM AMA YOU TUBE OLMADIĞI İÇİN YÜKLEYEMİYORUM
yha bir anda kanım kabardı ne güsel seyler yha beraber bırlık olmak Big Grin

ant yada böle faaliyetler olursa bana bilgi verirseniz sevinirim Abi
Keşke sende olsaydın Duran.. İnş. bir dahaki sefere..
Bundan sonra haber veririz inşallah..

Gün birlik olma günü..
Biz Fatihlerin nesliyiz.. Onlara layık yaşamalıyız..
Olmaz demeyelim.. Fatih Sultan Mehmed İstanbulu fethettiği zaman 21 yaşındaydı..
Biz Fatihin İstanbulu fethettiği yaştayız..
Duranım bizim Sakarya Atatürk stadınıda bul google earthtan Big Grin
Olmuyo ama Big Grin
gül
ni ettin Abiii ozr
Hah şöyle ya.. Kıskanıyoruz ama Smile
SAKARYA OVASI MÜCAHİD YUVASI alkalkalkalkalk
ATMOSFER MUHTEŞEMDİ saasaasaasaa
ya ağlıcammm ben gidemedim ya aglaglagl
Sayfa: 1 2
Referans URL