Anadolu Forum

Tam Versiyon: F.F Genel Puanlama (32)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

hasantalha yine liderliğini sürdürürken geçen hafta 2.liği çarşı'ya kaptıran belalı cadı bu hafta 2.liği geri aldı.BusehirSendenyana ise 2sıra birden atlayarak 4.oldu ve 2.lik için ben de varım dedi..flower yerinde saydı ama halen 2.lik için umudu var..baby fuxx iki haftada toplam 4 sıra geriledi ama halen onun da 2.lik için şansı sürüyor..mahsun abi ve sinem ise ligi iyi bir sıralarda bitirme mücadelesinde yükselişe devam ediyolar..nanbo da 1 basamak yükseldi...mehrunnisa ise kötü bir düşüş yaptı bakalım son haftalarda toparlayabilecek mi...bakalım son 2 haftada neler olacak..çifte tahmin şansı olan bu haftayı en iyi kim değerlendirecek ? :..

abi kaç haftadır ilk 4 teyim bu nebiçim puanlama böyle
tekrar 2 inci oldum elhamdülillahWink

nanbo29 Yazılan:

valla nanbocum sen taa 26.haftada mı ne başladın o yüzden böyle
oyuna sonaradan katılanlar sonunculuktan başlıyo bunu bilmiyo musun ?

HaSaNTaLHa Yazılan:

nanbo29 Yazılan:

valla nanbocum sen taa 26.haftada mı ne başladın o yüzden böyle
oyuna sonaradan katılanlar sonunculuktan başlıyo bunu bilmiyo musun ?

aglagl

TEBRİKLER ARKADAŞLAR....BİZDE İŞTE ORTALARDA KENDİ ÇAPIMIZDA TAKILIYORUZ.İNŞ BU HAFTA İYİ OLURDA YÜKSELİRİM BİRAZ ZATEN FORUMA KATILAMIYOM ZORUMA GİDİYOR BARİ BURDA BAŞARILI OLİM:dHASAN BİLİR BENİ BEN ÇOK ASLINDA MSJ YAZARIM DELÜYÜMDÜR AMA İŞTE:d OKUL VAR ONDAN YAZAMIYOM
Referans URL