Daha önce belalı cadı ile kobe aynı nedenden dolayı banlanmasına rağmen belalı cadı'nın banı bir gün önce kakmıştı.hatta kobe arkadaşım bu konu ile ilgili bir konu da açarak bu durumu şikayet etmişti.Admind e öyle bir şeyden haberim yok yanlışlıkla olmuştur diye olayı geçiştirmişti.
Geçen gün yine bir tartışmadan dolayı hem kobe hem belalı cadı yine aynı sebepten dolayı banlanmıştı ama belalı cadı'nın banı bugün kalkmış bulunurken kobe arkadaşımız hala banlı.Burada bir adaletsizlik var adminden mantıklı bir açıklama bekliyoruz ve neden bu durumlarda hep karlı belalı cadı çıkıyor hep zarar milli görüşçü olmayanlara oluyor merak ediyoruz.
Not:Sakın kimse düşünmesin ki kobe'nin avukatlığı sana mı kaldı die ben sadece merak ediyorum nedenn?
Önce admin aciklamasini yapsin ona göre yorum yapmak istyiorum ama önyargilida olmak ve admini yargisiz infaz etmek istemem.
Önce admin aciklamasini yapsin ona göre yorum yapmak istyiorum ama önyargilida olmak ve admini yargisiz infaz etmek istemem.
Eft bizde senin gibi düşünüyoruz bir açıklama yapmasını beklioz.
Eger gercekten böyleyse bencede haksizlik yapmislarsada ikisi yapmis, bu simdi önce cezalandirip sonra mükafatlandirilmis gibi olmus.
bu konuyla ilgili olarak adminle görüştüm ve kobenin daha agır ifadeler kulladıgı için 2 gün belalı cadı ise 1 gün banlanmış bütün üyelere duyrulur
admin hasta oldugu için foruma bir kaç gün gelemeyecekmiş haberiniz olsun....
ne kadar saçma bişey bu ya o yattışmanın çıkmasına kobe sebep oldu o bana ırkçı ve örümcek beyinlerinize ağ kurmuş demeseydi ne o nede ben banlanmayacaktım kendi kusurlarına bakmadan başkalarına bişey söylemesin haddini bilsin benim ırkçı olup olmadığımı ALLAH biliyor
tabiki kobe nin banı daha uzun olması normaldir
gerçek olmayanı o gerçek ama acı olanıda ben söyledim nanbo her işe burnunu sokma
ne kadar saçma bişey bu ya o yattışmanın çıkmasına kobe sebep oldu o bana ırkçı ve örümcek beyinlerinize ağ kurmuş demeseydi ne o nede ben banlanmayacaktım kendi kusurlarına bakmadan başkalarına bişey söylemesin haddini bilsin benim ırkçı olup olmadığımı ALLAH biliyor
tabiki kobe nin banı daha uzun olması normaldir
gerçek olmayanı o gerçek ama acı olanıda ben söyledim nanbo her işe burnunu sokma
Bu forumda bi adaletsizlik dönüyosa her işe burnumu sokarım tamam eğer seni rahatsız ediyosa admine söylede senden torpili alsın.
git sor istersen kobeye o adaletsizliğin hasını bilir zamanında bana ve mehrunnisa ya forumda küfüre yetişecek kadar hakaretler etmişyi akşam saatlerinde annemize babamıza kadar uzanmıştı bu hakaretler gerçekten terbiyesizliğin en açık yüzü idi
daha sonra sırf admin onları görüpte banlamasın diye o hakaretleri okuduğumuzdan emin olduktan sonra hepsini teker yeker sildi ve böylece ceza almaktan kurtuldu
sümeyradan özür dilemişti ama bana bişey söylemedi
madem hak istiyordu madem adalet istiyordu erkek gibi suçunun arkasında dursaydı pısırıklık yapmasaydı oda o gün yediğimiz onca hakaretlerden sonra haksız duruma düştük
haktan adaletten kobe bahsetmesin en büyük korkaklığı kobe yapmıştır
biliyorum tartışma açısından foruma birçok zararım dokundu zaten forumda çok az bir zamanım kaldı tamamiyle gidiceğim zaten forumdan rahatsızlık verdiysemde özür dilerim
Belalı senle bizim bir sorunumuz yok.Ben sadece dedim ki neden hep böyle oluyor lafım admine.
admine olan bütün şikayetlerinizin ucu bana dokunuyor tamamiyle soğuttunuz beni forumdan 
lütfen arkadaşlar bu konuyu daha fazla uzatmayalım ...
uzamayacak kimse merak etmesin olmayacak artık forumda böyle tatsızlıklar
tam komedi bu forum ya. adaltete bak sen. hakaret etmedim ki ben sadece gerçeği söyledim belalı cadıyla ilgili. herkes gördü neyin ne olduğunu Ararp ırkçısı irisine ne diyecektik ki başka. ırkçı denir. bunda bir hakaret de yok yani. örümcek olatyında da haksız olduğumu düşünmüyorum ya neyse alıştık artık bu tür saçmalıklara.
arkadaşım hala akıllanmamış gibisin
sataşmayı bırak daha fazla uzatma zaten gidiyor belalı
hellaleş olsun bitsin...