aslında bu konuyu açması gereken hasan olması lazım ama bikerelik böyle olsun

neyse ciddiyet konuya dönelim
mesela her üyenin fikrini alalım hangileri gerçekçi kural olacak cinstense kural listesine ekleyelim böylelikle sitemizin kuralı olsun her kurala banlama süresi cezası verelim mesela yorumda küfür eden 1 hafta ban,olumsuzluk yaratarak tartışma çıkaran 5 gün vs.vs.
haydin arkadaşlar kim neden şikayet ediyosa ou yazalım hasan site kullanma kuralı adında birleştirsin.
mesela benim şikayetçi olduğum
* yorumda haddinden fazla büyük puntolu başlık açmak ve yorum yapmak
*açılan konuyu konusundan uzaklaştıracak yorumlar yapmak
*diğer üyeleri aşşağılayacak kelimelr yazmak(örümcek kafalı,cahil,dinsiz, vs,vs.
*en önemlisi dile ve dine hakaret etmek
****** türkçemizi doğru kullanalım en uzun süreli banıda bu kurala uymayanlara konsun bence (v'ye w diyen ve daha çok kuralsız kelimeler)
Ya kusura bakmayın ama şunu anlamıyorum. Neden harfler konusunda üyelere baskı yapıyorsunuz. Tamam uyarmanız çok güzel takdire şayan bi hareket ama yapmayanlarada illa yapacaksın falan filan. Bunlar yanlış çünkü bu forumda türkçe yazdıktan ve anlaşıldıktan sonra hangi harfleri kullandıkları çok önemsiz. Ben almanyada yaşıyorum ve türkçem iyi olmayıp acayip yazabilirdim. Lütfen bu kadar ayrıntıya takılmayın çok komik duruma düşüyoruz forum olarak.
şu forumda olan anlaşmazlık yüzünden sanırım nanbo forumdan ayrılmış kimse kabbullenmiyor ve sonuç bu
Ne demek istediğini anlamadım daha açık konuşurmusun?
daha açık konuşmaya gerek yok ben gidiyorum zaten forumdan eminim tartışmaların % 95 i sona erecektir
Yarasi olan gocunur tubacim ben seni biliyorum, tartismalarin neden ciktiginida, bence kendimizi ispatlamak zorunda degiliz. Sen kendini suclu hissetme bence...Cünkü degilsin
Hmm
Forumun dogru bir sekilde ilerlemesini istiyorsak, öncelikle dogru dürüst forum kurallari olmali ..
Ama sunuda unutmayinki hersey ban degildir,
Hata yapan kisi öncelikle uyarilir ..
Bir oldu iki oldu baktiniz dinlemiyor ozaman bir süreligine banlanir ..
Öyle birgün ban felanda ise yaramaz ..
Öncelikle forumda bi düzen olmaliki, isler düzenli gitsin ..
. . .
Kurallar hakkinda önerim ise,
Bir - Eklenen video ve resimler dini acidan uygun olmasi ki bu forumda buna hic dikkat edilmiyor .. En cok rahatsiz oldugum konulardan birisi
Iki - Ne olursa olsun hakaret edilmemesi
Üc - Kiz erkek iliskisine dikkat .. (Msn`den özel görüsmeler ki forumda büyük sorunlar olusturan bir mesele)
Simdilik Bukadar ..
bir- genelde dikkat ediliyor
iki- zaten bunun önüne geçmeye çalışıyoruz
üç- kimsenini msn de ne yaptığına karışmıyoruz karışamayız forumda doğru dursunlar da..
Ayrica ben bu forumda adminin yeterli otoriteyi tam olarak saglayamadigini düsünüyorum. Bazi üyelerin onu kaale almamasindan yola cikarak tabiiki.
otoritede sorun olmadığını düşünüyorum
kaale almayanlar cezasını çekiyor sonuçta
Bu forum isini ben ayni cocuk egitimine benzetiyorum. Ceza ile hicbiryere varilmayacagi kanaatindeyim. belki uyari, konusma ve ikazla halledilebilecek konular banla cözülmeye calisiliyor ki yanlis bi uygulama bence.
bir- genelde dikkat ediliyor
iki- zaten bunun önüne geçmeye çalışıyoruz
üç- kimsenini msn de ne yaptığına karışmıyoruz karışamayız forumda doğru dursunlar da..
Valla ben hic dikkat edildigine rastlamadim,
Video bölümünü incelesek en az uygun olmayan on tane video cikar ..
Msn olayina gelincede, sonuclar ortada zaten ..
Msn`ler havadan gelmiyor forum araciligi ile 
Ilave not: Ben burda kimseyi elestirmek icin yazmadim bunlari, Forumun ileride daha düzgün bir sekilde ilerlemesi icin 
benim banlamadan önce kimlerle kaç kere konuştuğumu herkes biliyor..
ban en son çare
ama aynı hatada ısrar ediyosa da tek çare..
istemeyen msn sini yazmaz olur biter..