Anadolu Forum

Tam Versiyon: Çıplak Çıktım Alkışlasanıza !
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

[attachment=1426]

Sanatçı Demet AKALIN, Bodrum'da iskeleden yürüyerek geçilen otele ait özel adada verdiği konserde hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı. Hareketli şarkılarla konserine başlayan sanatçı, slov şarkılara da yer verdiği konserinde dinleyenlerde şarkılara eşlik etti.

İlk şarkısının ardından "Herkes hoş geldi" diye sözlerine başlayan sanatçı gülümserken "Ne oldu soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo falan alkış. Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi. İnsan bir tempo bir alkış bir şey yapar yani. Soğuk soğuk şurda şortla çıktık. Çok ruhsuz başladınız geceye" dedi.

Sanatçı sözlerinin ardından hareketli şarkılarla devam ettiği konserinde dinleyenleri coşturdu.Manken Aysun Kayacı da daha önce katıldığı bir televizyon programında benim oyum dağdaki çobanla bir olamaz deyince başta siyasiler olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden sert tepkiler almış ve Kayacı özür dilemişti.
‘Demet Diyarbakırlıları Kızdırdı’ şeklindeki haberimizle ilgili, Demet Akalın’dan gelen açıklamayı aynen yayınlıyoruz!

“18/05/2008 Tarihli Bodrum Konserimde sahnede söylediğim sözler,
ön masada beni izlemeye gelen Diyarbakırlı arkadaşlarımla aramdaki bir espriden ibarettir.

Kaldı ki; bunca senelik meslek yaşamımda hiçbir zaman beni izlemeye gelen seyirciye yönelik, en ufak bir saygısızlığım olmamıştır, olamaz da.

Her röportajımda belirttiğim gibi Diyarbakır’da albümü en çok satan ve en sevilen iki kişiden biriyim. Diyarbakırlılar, bende ne kadar özel olduklarını bilirler. Ben de Diyarbakırlılar için ne kadar özel olduğumun farkındayım.

Arkadaşlarıma yönelik, bütün samimiyetimle yaptığım espri yanlış anlaşıldıysa, bütün Diyarbakırlı sevenlerimden özür dilerim.”

Saygılarımla,
Demet Akalın
neden biz msülüman olarak bu kadar sanatcilara takiliyoruz anlamiyorum..
Özür dilemesi sirf kariyeri bozulmamasi icin hepsi ayni sey al birini vur ötekinekızgın
basit, ucuz, karaktersiz...
Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz

bu ne demek ya diyarbkırlılar kötümüymüşte bu lafı sarfetmiş o terbiyesiz sadece bedenini sergileyen şahıs mahsunum diyarbakırlı onada demiş oluyo o lafı sanki kendi iyi bi haltta milleti kötülüyor önce kendin aynanın kaşısına bi geç ne yapıyorum diye kendine bi sor bakayım kendini dev aynasında gören mahlukat benim gözümde senin karıncadan kadar bile değerin yok o hayvan bile geleceği için uğraşır yazın çalışıp kışın yer sizin gibilerde günü birlik yaşayan paraya ihtiyaçınız oldumuda orasını burası gösterip para kazanan değersiz birisiniz......pis

çıplak çıkmak marifet değil hayvanlar hergün çıplak onları alkışlarım seni alkışlayacağıma.

suatmavi(arzu) Yazılan:

çıplak çıkmak marifet değil hayvanlar hergün çıplak onları alkışlarım seni alkışlayacağıma.

alkalkalkalkalkalksaa

bunun gibi insanlar kendilerini bir .... zannedip ileri geri konuşurlar..... sonra da çıkıp özür dilerler......... böyle yapmaları yok mu insanı delirtiyor...........kızgınkızgınkızgınkızgınkızgın
evet diyarbakirlilar onun gibi fahişeyi alkişlamaz kendini ne pok zanediyor bu oru?pu
diyarbakira gelecekmiş okul yaptiracakmiş
, o diyarbakira gelse si????ler
tepkini küfür etmeden söyle
küfürsüz birşeyler diyemiyor musun
çok mu zor...
80 senedir bunlar ortada ne maraşlı ne diyarbekirli ne urfalı koydular herkezi kendilerine benzettiler ,, çağdaşllaşıyoruz batılılaşıyoruz ama kimsenin farkı değil. bir batılı ile anadolu çocuğu arasında ne fark kaldı ?? oda kapanır 30 sene içinde. bugün yuhlayanlar yarın alkışlar siz merak etmeyin istanbulda pezevenkliği kimler yapıyor ??? yunanlısı ingilizi fransızı yapmıyor
matruşka sen emine şenlikoğlunun kitaplarınımı okuyorsun sanki yorumların o bayanın kitaplarındaki sözlere benziyor.

küfür ediyosunuz günahı kendinize
emine hanımın tek kitabını okumak şerefine nail olamadım.. yarası olan gocunur...ben durum tesbiti yaptım birileri rahatsız oluyorsa yaraları varda olur .. benim annemde Bingöllü ve heryerden kötü de iyide çıkar doğu veya batını ne farkı kaldı ?? ha belki doğu insanı biraz daha paylaşımcı ve doğuludur ama netice itibarı ile o da ca n atıyor batılı olmaya demekki biri öbürüne kskanıyorsa bu neyi ortaya koyar ???

ırkçılık veya hemşehricilik yoksul züppeliğidir , önemli olan HAKKIN yanında olmaktır ve ADAM olmaktır ... türk ,yunan,rus ,ingiliz, arap, kürt ,çeçen, boşnak veya bilmem ne olsa ne yazar bu ırkların bir asaleti varsa o da taaa geçmişte kaldı şimdi ırklar da birbirine karıştı önemli olan ırklar değil ADAM olmak
MATRUŞKA arkadaşımız güzl konuşuyor, haklısın önemli olan adam olmak adam gibi müslüman olmak..
VALLA DEMET AKALINDAN BEKLEMEYECEĞİM BİR DURUM DEĞİL BU TÜR İNSANLARDAN HERŞEY BEKLENİR YAZIKLAR OLSUN BE SANA SEN O DİYARBAKIRDAKİLER KADAR OLABİLİYRMUSUN YÜZSÜZ ARKADAŞ HAKLI SİZİ ALKIŞLAYACAĞIMIZA HAYVANLARI ALKIŞLARIZ DAHA İYİ ONLAR HİÇ DEĞİLSE HADLERİNİ BİLİYOR kızgın
o bi elime geçecektiki.....???!!!!
Sayfa: 1 2
Referans URL