20-05-2008, 19:44
benim düşüncelerim gündemdeki konular mesela başörtü görüyorumda bazı bayanlarımız başörtüsü örtmüş ama ne örtme başörtü var gerisi yalan dolan yani örtüyor ama dar pantolonu dar badisi kapalı olmuş oluyor sırf bu kapalıyım diyen insanlar yüzünden başörtüsünden soğudum bende isterdim kapanmayı işallah bir gün kapanırım ama bide şu var bana göre kapanmak sadece baş örtüsü örtmek değil onu gerektiği gibi takmak konuşmalarına diğer ibadetlerine klılık kıyafetine davranışlarına dikkat etmesi gerek bunları unuttumu bunları doğru bi biçimde kullanmadıktan sonra takmanın bi anlamı yok bana göre. dini savunana insan diğer tarafta başka meşgalerle ilgileniyor bu ne biçim dindir artık hilekar insanlardan sırf iyiler kaybetsin diye çabalayan insanlardan bıktım heleki tv lerde izlediğimiz kadarı ile biliyorum dinci insanlar dininden soğusun diye dinciymiş gibi davranıp dini kötü kullanıp aklınsıra dinciler kötü imajı verdirip nitekim gençlerimizi kötü yol sarfediyolar.insan saf olmalı yeri geldimi cin gibi olmadı ama hep iyilik için uğraşmalı bir menfaat gütmeden iyilik etmeliki ALLAH da onu ahirette sevindirsin artık bu çağ para çağı olmuş para için yapılamayacak şey yok bazı insanlara göre hırsızlıkmı gasp mı ne ararsanız zina vsvs para için değermi ALLAH yolunda koşarsak eminim allah hayatta kalmamız için o parayı bi şekilde bize sunduracaktır.sevgi saygı bitmiş herşeyin para olduğu bu dünyadan bıkdım sadece iyilerin olduğu menfaat gütmeden iyilik yapanların herangi bişeylere mecbur bırakılmaktan kendin istedin diye başkalarını hor görmeyen sırf pis emellerine alet olmamak için doğru yolu seçen insanlara kötü gözle bakılmayan bi alemde yaşamak istiyorum.sırf güzel diye bi bayana torpil geçilmesinden, sırf kendi istekleri için başkasını düşünmeyen kişilerden karşılık bekleyen insanlardan(elbet herşeyin karşılığı vardır ama bazı şeyler karşılıksızda güzeldir)kısacası içinde kötülük besleyen insanlardan nefret ediyorum umarım ALLAH o kötü insanlarada iyilik sundurup kötüler anlar yaptığı yanlışıda iyiliği seçerler. ama herşeyin ters gittiği bizleri ezmek isteyen insanlar olduğu sürece şeytan hep içimizde hep kötülerin yanında olacaktır bir gün her kesin iyiliği seçmesi arzusuyla olduktan sonra içim rahat ediyor ancak.