Anadolu Forum

Tam Versiyon: A.F üyeleri admin hakkında ne der?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar aşağı yukarı benimle ilgili çoğu kişi görüşlerini yazdı ama ben yazılanlara değil hissettiklerime bakarsam şöyle bi sonuç çıkıyo Big Grin(benim yaptığım şekilde isteyen de yapabilir)
ve ben bu tespiterimde % 95 oranında haklı olduğumu düşünüyorum Big Grin
içimden geldiği gibi ne hissediyorsam yazdım :

belalı cadı : o bir mücahit.. ama ara sıra foruma duygularını karıştırıyor az da olsa..

mehrunnisa: önceden çok iyiydi sonradan cozuttu artık gözümden düştü

buşehir: hasanı çok severim ama çok fazla dinci,ırka hiç önem vermiyor bi de tutturmuş bütün futbol takımları eşittir diye :d

sonsuz-nur : her şeyiyle takdir ettiğim birisi..iyi ki tanımışım onu..forumda olmamda en büyük etken

çarşı: ortim benim forumun çok hoş aynı senin gibi.. hem beşiktaşlısın Big Grin

mihrab: çok iyi birisi ama bazen yanlışları oluyor

flower: o benim için adminden de öte birisi..canım kardeşim benim iyiki bu forumu ve seni tanımışım çok şey borçluyum sana..neyse fazla şımartmayım Big Grin

dildar : siyasi konularda yazdığı şeyler ve savunuş şekli çok hoşuma gidiyo.. ama sitede bazılarını kayırdığı da bir gerçek.. beni çok üzdü bu konularda..bir zamanlar deli gibi sevdiğim ama halen de sevdiğim insan..Allah yardımcısı olsun

nanbo29: hasan iyi hoş da şu erbakanı bi bıraksa daha iyi olacak Big Grin

suatmavi-arzu : hasan beni bi kere haksız yere banlamıştı halen unutamıyorum Big Grin ama genel olarak adil davranan birisi. ama azcık da siyasetle kafayı bozmuş Big Grin

emmi : bişey demiyorum ben onun hakkında... Big Grin

esras : iyi ve çalışkan bir admin o

hafız emre : hasan abi çok iyi birisidir ona laf söyleyenin alnını karışlarım Big Grin

bozkurt : çok bilmiş şey. dini siyasete alet eden şey. savunduğu şeyler saçma olsa da yine de iyi savunuyo bazen cevap vermekte zorlanıyorum..

kerbela : iyi ve çalışkan bi abimiz.. az biraz yanlışları var ama çok değil

sinem : beni saadet'li yapan arkadaşım Big Grin çok iyi birisidir kendisi.. ama biraz da gıcıktır Big Grin

zeynep : admin genelde çok adaletsiz birisi ama yine de sevilecek insan..

hakinen : mustafa hocanın oğlu işte.. babasının oğlu Smile
saasaaalk
hakinen : mustafa hocanın oğlu işte.. babasının oğlu Smile

SmileSmileSmile
hehehe Smile
: )

Dogru tesbitler ..
buşehir: hasanı çok severim ama çok fazla dinci,ırka hiç önem vermiyor bi de tutturmuş bütün futbol takımları eşittir diye :d

Bu yorum çok yakışıksız olmuş..
Kimseye dinci demem.. Dinci insan yoktur dinsiz insan vardır..
Irk önemli değil vatanseverlik önemlidir.. Geçmişteki atalarımız rehberimizdir..
Evet her takım eşit değidir ; )
Ne diyeyim yanlis ta degil

Mehrunnisa Yazılan:
Ne diyeyim yanlis ta degil

bişey biliyoz da yazıyoz heralde Big Grin

çok güzel yazmışsın hasan abi ellerine sağlık Wink

HaSaNTaLHa Yazılan:

emmi : bişey demiyorum ben onun hakkında... Big Grin

Hiç Böle Birşey Diyeceğimi Sanmıyom SmileSmileSmileSmileSmile

suatmavi-arzu : hasan beni bi kere haksız yere banlamıştı halen unutamıyorum ama genel olarak adil davranan birisi. ama azcık da siyasetle kafayı bozmuş

son cümlen hariç evet tutturmuşsun Smile pek adil olduğun söylenemz Smile
hasanım ben senin hakkında ne diyeyim peki..erbakan delisi olduğun doğru.. çok iyi birisin, adalet konusunda biraz daha çalışmalısın, ayrıca çok çabuk sinirleniyosun haberin olsun,,, ha birde kendini biraz daha geliştirmelisin, hep siyasetle bu iş olmuyor, sen birazda devrimci ol...bunları 2 yıldır beraber olduğumuz tespitlerden ve sitedeki hareketlerinden çıkardım, yanlışım varsa özür kardeşim şimdiden.. Allah yar ve yardımcın olsun..
abi ben devrimciyim zaten
ama siyaset olmadan nasıl devrim olcak ki
KARDES DARILDIM KİMSE BİZİ Bİ YERE YAZMIYO NEDEN BİZ YOKUZ ANLAMADIM YANİaglaglagl
zeynep : admin genelde çok adaletsiz birisi ama yine de sevilecek insan..

yaaa eskiden böyle düşünüodum ama adaletlisin...ama bana güwenme,çok değişken bir yapım war,3 ay snra adaletsiz olduğunu söylerim yineSmile Smile şaka şaka
Referans URL