Birkaç önce kitap okurken bir hadis-i şerif ilgimi çekti ve mealen şöyle idi;
BİLE BİLE NAMAZ KILMAYAN KAFİRDİR...Ve bu hadis baya bi beni etkiledi,sonra düşündümki acaba bizim sonumuz ne olacak acaba günde kaç kere bile bile namaz kılmıyoruz bunun üzereinde uzunkez tefekkür etmeli(düşünmeli)'yiz.Her vakit girince mutala cemaate katılmalıyız.inşallah ALLAH bizi namazı devamlı kılanlardan ve bizden sonra gelecekleride sürekli namazı dosdogru kılanlarda eylesin...
hadis'in kaynağı nedir?müslim buhari tirmizi vs.?
hadis'in kaynağı nedir?müslim buhari tirmizi vs.?
İMAM GAZALİ KİMYA-YI SAADET NAMAZ BÖLÜMÜ MERVE YAYINLARI SAYFA 110 1. PARAĞRAF 7. SATIR...
tamam eyvallah da her mesaja thank you resmini eklemesen daha hoş olcak
hadislerin arasında çok sırıtıyor da 
bilmem hadis-i şerif dediyse doğru demiştir ama şöyle bişey de duydum ne kadar doğru bilemem :
bir insan namaz kılmıyorsa günahkar olur ama namaz kılmayıp hem de namaz kılınması gerekmez islamda bu yoktur derse o zaman kafir olur bana bu daha mantıklı geldi yine de araştıracağım
KARDEŞ HADİS ORTADA İSTER KIL İSTER KILMA SANA HANGİSİNİN MANTIKLI GELDİĞİDE ÖNEMLİ DEGİL CÜNKÜ HADİSE YORUMUNU KATAMAZSIN BENCE BÖLE DEYEMEZSİN CÜNKÜ HADİS PEYGAMBER DEMİŞSE DOGRUDUR BİZE MANTIK YÜRÜTMEK DÜSMEZ BU KONULARDA COK HADİS VAR BENİ BU İLGİLENDİRİYORDU BENDE BU HADİSİ ALDIM SENDE GİT BASKA HADİSİ AL PARDON SEN GİT CİHAD YAP BAK NE GÜZEL GOOGLE REKLAMLARIN VAR İSLAMİ EVLİLİK SİTESİ FELAN YAZIYOR ORAYA TIKLADA BİRİYLE EVLEN BELKİ ZENGİN BİRİNİ BULURSUN ONDAN ÖNCEKİ REKLAMDA KIZLI BİŞEYDİ Bİ DAHA BU FORMA GİRMEM SELAMÜN ALEYKÜM
ben hadis yanlış demedim hadis in doğruluğunu ve tefsirini araştıracağım dedim bu biir.
ikincisi de o reklamları ben koymuyorum otomatik değişiyor öyle reklamları gördüğümüzde de engelliyoruz bu da ikiii..
güle güle kardeşim aleyküm selam istediğin zaman git istediğin zaman gel bu da üüüüç