Anadolu Forum

Tam Versiyon: F.F 3.Hafta Puanlaması (kızlar coştu)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
fantezi futbolun 3.haftasında az maç bilmesine rağmen gs-antalya maçını doğru bilen iki kişiden birinin kendisi olmasının avantajıyla liderliği geçen sezonu 2.bitiren sinem ele geçirdi..2.sırada ise sürpriz bir isim var dildar..3.sırada gs maçını doğru bilen geçen sezonun lideri hasantalha..2 haftadır 1.olan yunus ise bu hafta 15.sırada kendine yer bularak herkesi şaşırttı.İlginç olan şey şu ki bu hafta ilk 6 sırada 5 tane bayan üye var..

(puanlamada DT:o üyenin bu haftaki doğru tahmin sayısını göstermektedir)

[attachment=2214]

genel puanlama bi kaç saate kadar eklenecektir
Çok kötü yaa..
ama yinede 2 haftadır 1. olan yunustan daha iyiyimSmileSmileSmileSmileSmileSmile
tebrikler ne diim.. Smile bu hafta her maç süpriz oldu zaten...
bu hafta süprizlerle doluydu....

arkadaşlar tebrikler..
tebrikler ben bukadarını bile tahmin etmiyordum süperrrr

ama galatasaray ve fenerbahçe işi bozdu gerçekten bide beşiktaş unutmayalım onlar bize yalnış yaptı SadSad
çok şaşırdım Big Grin

DiLDaR Yazılan:
çok şaşırdım Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin

gs maçının berabere biteceğini bilemeseydim 3 değil 16.olacaktım Big Grin
kıskanç hasan yine yorumunu yapmış neymişmiş az maç bilmişmişim ben bi vuruş yapıyom tam vuruyom önemli olanda bu zaten bence birincimiyim birinciyim hıh kıskançSmileSmileSmile
eeeee ödül almıyommu ben Smilekaç haftada bir alıyos Smile

18_sinem Yazılan:
eeeee ödül almıyommu ben Smilekaç haftada bir alıyos Smile

önümüzdeki haftanın birincisiyle senin aranda genel puanlamada kim öndeyse o alacak kontörü

valla arkadaslar bu hafta şans haftası oldu bence. tahminler zordu. benden öne gecenler için göz dağı veriyorumBig Grin inanın bu çok kısa bi süreç. iyi sevinin çünkü bu mutluluk sizin için tadına varamadan bitecekBig GrinBig Grin
Referans URL