Anadolu Forum

Tam Versiyon: Ezanla Dirilis..Halit Ertugrul
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Bu kitapta, insanı hayrete düşüren, ibret dolu, yaşanmış bir “namaz serüveni” anlatılmaktadır.
“Ezanla Diriliş”, mafya liderlerini ele verdiği için ülkesinden kaçarak Türkiye’de bir otele sığınan bir Alman kadının gerçek öyküsüdür.
Öldürülme korkusuyla bunalıma girdiği bir anda, “ezanın gizemli büyüsü”ne kapılarak hayatının nasıl değiştiğini anlatmaktadır.
Korkunun, dehşetin ve ümidin kol kola nefesleri kestiği bu kitapta, “ezanla diriliş”e, “namazla şahlanış”a şahit olacaksınız.
Kitap bittiğinde çok şeylerin değiştiğini göreceksiniz.
Dayanabilen yüreklere…

arkadaşlar tavsiye ederim muhteşem bir kitap...

Halit Ertuğrul hocamızın okumuş olduğum
en harika kitaplarından biri dediğin gibi
muhteşem bir kitap ve yine gözyaşlarıyla okunacak bir kitap
iki defa ezanla dirilmek biri manevi diğeri maddi anlamda
Allah razı olsun....
halit ertuğrulun en son okuduğum kitabı süper bi kitap ezanla dirilmek sadece bir kere ezanı dinleyerek etkilenmek çok güzel bi duygu kesinlişkle okumanızı tavsiye ederim.

bu arada bu ayın 20 sinde halit ertuğrul sultanahmet camisinde imza gününde olacak gitmek isteyenlere duyurulur hem yeni kitabıda çıktı ateşte yeşerdim diye kendi hayatını anlatıyomuş alırsınız şahsen ben öyle yapacam.
arzu kardeşim Allah razı olsun haber verdiğin için
bende bu pazar gidecektim madem Halit hoca gelecek
artık inşallah cumartesi giderim
o kadar çok mutlu oldum ki tekrar tekrar teşekkür ederim...

flower Yazılan:
arzu kardeşim Allah razı olsun haber verdiğin için
bende bu pazar gidecektim madem Halit hoca gelecek
artık inşallah cumartesi giderim
o kadar çok mutlu oldum ki tekrar tekrar teşekkür ederim...

nurgül eğer gelirsen senle görüşmek isterim tanışırız umarım bi mahsuru yoktur tabi nasıl tanıycam seni Smile tabi kısmet olurda gidersek.

ya arkadaşlar ben nasıl gidebilirimki Sad çok istiyorum onunla tanışmayı aslında bikaçkez telefonda görüştüğüm oldu ama yüz yüze konuşmak başka

ve kitaba gelince gözyaşları içinde okudugum harika bir kitap
gerçekten herkesin okumasını istediğim bir kitap bu..
bu da listeye girdi Wink
banada ver kuzen ben okicam

Belalı Cadı Yazılan:
banada ver kuzen ben okicam

vermiyorum sana canımmBig GrinBig Grinpis

sevaptır kuzen bir insanın bi diğerinin ilmini artırması için faydada bulun diyoruz sana sen ellerinle itiyorsun ama ben ayaklarımla da çekmesini bilirim Wink

Belalı Cadı Yazılan:
sevaptır kuzen bir insanın bi diğerinin ilmini artırması için faydada bulun diyoruz sana sen ellerinle itiyorsun ama ben ayaklarımla da çekmesini bilirim Wink

cadıııııııııııııkızgın

Referans URL