Anadolu Forum

Tam Versiyon: F.F Genel Puanlama(4)
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mücahit, liderliğini daha da sağlamlaştırırken flower zirveye bir adım daha yaklaştı.sinem ise son 2 haftada 14 sıra birden yükselerek herkesi şaşırttı.hira nur zirve merdivenlerini birer birer çıkarken,haftanın en iyi yükseliş yapanı deftones oldu sonunculuktan başladığı yarışmada 6.sıra birden yükseldi bu hafta..Fatma ise 5 sıra birden yükseldi ve şampiyonluk potasına doğru ilerledi..yunus ise kötü performansıyla liderlikten gittikçe uzaklaşmaya başladı

............[attachment=2241]
vayy 1 derece yükselmişim eh işte idare eder
maçlardan anlasam daha iyi bir performans çıkaracam ama anlamıyorumkiiiiSmile
berbat ya ağlamakağlamak
kızgın BİR SIRA DÜŞMÜŞÜM YAAA
abooo üçüncüyüm şimdi kızdım işte heyyyyyttttSmilemalatyalıyık açılın yoldan...mücahit hiç centilmen değilsin heee Smile

18_sinem Yazılan:
abooo üçüncüyüm şimdi kızdım işte heyyyyyttttSmilemalatyalıyık açılın yoldan...mücahit hiç centilmen değilsin heee Smile

ay çok komiksin yaaSmileSmile

napalım süper lig iyice değişti Smile milyon dolarlık takımlar anadolu takımlarımıza yenilir oldu artık... Smile tahmin etmemizde zorlaşıyor..
Maşallah bana xD Baya geLişme görüyorum kendimde xD

Hira nur Yazılan:

18_sinem Yazılan:

ay çok komiksin yaaSmileSmile

öleyimdir teveccüğün forumun en komiki ve en delisiyimSmile

valla hasan gardasımın dediği gibi düşüyorum ama bu düşüşün kalkısı da olur Allah ın izniyle vesselam...
Referans URL