Anadolu Forum

Tam Versiyon: Adminin sikayetleri buraya!!!!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

Son zamanlarda adminimizin cok dertten (bizim yüzümüzden) muzdarip oldugunu gözlemliyorum...kendisine bunlari acikca soruyor ve acik cevaplar bekliyorum zira yanlisimiz varsa hep beraber düzeltmeliyiz.
Eger adminimizin bizimle ilgili bi sorunu varsa bilmemiz gerekir bence...
Ayrica cogu üyeler artik yapilan duyurularida hic umursamamakta. Bu yüzden kendilerinden daha aktif olmalarini ve biraz daha ilgili olmalarini rica ediyorum,cünkü bircok üyenin daha bi mesaji bile yok...Bunlarin artik degismesi gerekir...
Forumu kapatma gibi bir düsünce derecesine geldiyse bunun altinda cok sey vardir eminim...
Lütfen herkes bi yorum yazsin sizce neden forumu kapatma düsüncesi olustu...
Öncelikle tabi Sayin Adminden bi aciklama bekliyorum!!!

öncelikle bu konuyu açtığı için mehrunnisa'ya teşekkür ediyorum.düşüncelerimi açıklayayım madem:ben bu foruma gelenlerin bişeyler öğrenmek amacıyla geldiğini sanmıyorum artık. sadece vakit geçirmek için geliniyor. magazin,futbol gibi konular açılınca herkes ilgi gösteriyor. ama islamiyet,siyaset vb. konularda çoğu üye görünmüyor..hatta bütün hepsi de diyebilirim.. forumdaki toplu hareketlere de ilgi göstermiyo çoğu üyeler.. enleri seçiyoz diyorum. aktif üyelerin yarısı katılmıyo. forum toplantısı yapcaz desem ona da en az yarısı gelmez..
benim şikayetlerim böyle.. ee hep siz yönetimden şikayet edecek değilsiniz di mi Big Grin

HaSaNTaLHa Yazılan:
hatta bütün hepsi de diyebilirim..

aşağıaşağıaşağı

Sabret Hasan.
Daha dün bir bugün iki ! Zamanla düzelir gider.

Hem bir forumda ya siyaset olmayacak ya diğerleri olmayacak.

Aynı platform kaldırmaz ikisini...

Ki... ben 2000'den beri bu işin içindeyim...

ArzemSah Yazılan:
Sabret Hasan.
Daha dün bir bugün iki ! Zamanla düzelir gider.

Hem bir forumda ya siyaset olmayacak ya diğerleri olmayacak.

Aynı platform kaldırmaz ikisini...

Ki... ben 2000'den beri bu işin içindeyim...

abi ben forum adminliğini 3 sendir falan yapıyom nerdeyse emekli olcam ya Big Grin

sadece bu ilk profesyonel forumum o kadar

BuSehirSendenYana Yazılan:

HaSaNTaLHa Yazılan:
hatta bütün hepsi de diyebilirim..

aşağıaşağıaşağı

malesef öyle samet.. yani 2 üye var ilgilenen onlar da yarım yamalak oluyo dediğim gibi

bencede kimse elinden geleni yapmiyor hatta sunu söylemem gerekir forumda bir kutuplasma bile olusmaya basladi.siyasetciler ve masuncular ikisine bir ayni ilgi gösterilmiyor mahsuncular mahsuna siyasetciler siyasete giriyor....

bence hasan abi yerden göge kadar hakli!!!!!!hepimiz sucluyuz...her gün herkes en az birtane faydali konu acsa herkes hem birsey ögrenir hem forumdan zevk alir...
ama sunu fark ettim faydali konularin hepsinide hasan abi aciyor bunu anladigim zaman kendimde islamiyet bölümüne biraz konu acma karari aldim umarim herkes begenmis ve FAYDALANABILMISTIR.cünkü adminin görevi forumu idare etmek ve üyelerin söz ve hareketlerini kontrol etmek olmasi gerekirken forumun her yükü onun sirtinda gibi...lütfen bu yükten birazda biz yüklenip onun yükünü hafifletmeye calisalim bir nebzede olsa!!!!
Shy
forumla ilgilenmediğinize bi de kanıt göstereyim isterseniz : http://www.anadolu-forum.com/showthread.php?tid=595
admin haklı kendimi savunacak değilim aşağı
şu anda bu konuda en çok dikkat eden flower var
kendisini tebrik ediyorum
gül
Üzgünüm admin bey...Veya degilim...
Artik bu sorunun tam tersi var. Artik üyeler cok dertten muzdarip!!!!VE RAHATSIZ!!!

HaSaNTaLHa Yazılan:
gül

Bende sunu soruyorum, acaba birirleri kendine soruyormu neden sadece flower abla bu konuda dikkat ediyorda geriye kalan en aktif 10 üye dikkat etmiyor!

Mehrunnisa Yazılan:

HaSaNTaLHa Yazılan:
gül

Bende sunu soruyorum, acaba birirleri kendine soruyormu neden sadece flower abla bu konuda dikkat ediyorda geriye kalan en aktif 10 üye dikkat etmiyor!

alkalkalk

ya arkadaşlar kobe nanbo ve mahsunnn abi üçlüsünün forumdan ayrılmasına çok şaşırdım ya özellikle kobe ve nanbo kobe forumun gargameli idi nanboda kedisi gazman onlar olmadan olurmu yaa Big GrinBig GrinBig Grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL