Anadolu Forum

Tam Versiyon: Okuldaki İlk Gününüz?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Okuldaki ilk gününüzü paylaşırmısınız?
İlk-orta-lise-üniversite farketmeksizin ilk gününüz Big Grin

Ben ilk olarak başlıyım mı?
teşekkürler...

Üniversitedeki ilk günüm... Hazırlıklar yapıldı. Bavullar hazırlandı. Zannedersiniz temelli gidiyorum

Bide taaa Kıbrıs ellerine otobüs + feribotla gidecektim. Sevinç hüzün karıştı bende bu yüzden.

Neyse mersin otobüsüne bindim saat 12.00 öğlen... Sonra efendime söliyim, uzun zaman gittik gittik. Sonra feribota bindim.

Seyyar satıcıları bi göreceksiniz. Ellerinde hap olan mı dersiniz. Amanda aç kalmayın diye sandviç satan mı dersiniz. Ortalık ana baba günü Big Grin

Ben tek, bir başıma kalbimde özlem ile feribota bindim...
3 saatlik yolculuktan sonra Kıbrıs semalarına geldik. Şükür ediyordum rabbime.

Big Grin durun durun daha bitmedi. Şimdide başkente gitmek için otobüse bincekmişiz. Haritadan ufacık göründüğüne bakmayın Kıbrıs’ın: D

Ben lüks otobüs falan bekliyordum yada dolmuş ama önümde bi külüstür hurda bişiy durdu
- herhalde adres soracak garibim dedim içimden
…Kardaş napan!
Atam seni Lefkoşe’ye
Gidin...

Ağabey dedim ne diyorsun sen anlamıyorum bişiy Big Grin
Bide yollar ters zaten direksiyonlarda kafayı yemek üzereyim
Ne diyon sen dedim adamcağıza Big Grin

…..Yav sen ne bekliyin dolmuş deel mi dedi...
Hıı evet dedim.
…..E haydi gidelim dedi...
Meğerki o dolmuş muş. Dolmuş dedikleri buymuş. Neyse bindik dolmuşa. arabanın içine gözümü gezdiriyorum Birde ne göreyim sene 90 lı yılların kasetleriBig Grin

Bu arada da oturduğum koltukta kırık ha.Habire sallanıyorum
Şoför bey ya bu koltuk kırık neden bakmıyorsun arabana dedim.
Sen İstanbullumunsun dedi...
Evet dedim.
İETT yi bilin mi dedi… evet dedim…
Buranın İETT leri bunlar istersen indireyim seni dediBig Grin

Tamam tamam bişiy demedim devam et diyerek yolumuza devam ettik.

Hava 42 derece.
Ter yüzümden akıyor selpaklarım bitti artık: D

Öle böle Lefkoşe’ye geldik.
Hemen beni karşılıcak abiyi aradım
Ve yurda geldim.

Oh be dedim.
Otel gibi mübarek kalacağım yer...

Müdürün karşısına oturdum
Saatime baktım...
Saat öğlen 12.00

Tam 24 saatlik bir çile çekmişim: D

Alışmak çok zor oldu yollar ters yaBig Grin
Ne güzel bir anı olmuş. x) Ben lise 1'e yeni başlamıştım.. İlk günden kılık kıyafete bakmazlar heralde diye düşünmüştüm. Ne de olsa ders yok bir şey yok diyip gitmiştim. Gitmemle çıkmam bir oldu. Müdür çıkış kapısına kadar götürmüştü beni.. xx( İyi kötü ilk günüm öyle geçmişti.. Tövbeliyim artık öyle okula gitmeye..

x
ÖSS'yi kazanırsam eğer İnşallah ilk yılımı anlatırım xD
bende ilk 1. sınıfımı anlatim

annem beni koluna takarak okula geldik bi baktım birsürü arkadaş neyse sırama oturdum ama daha küçücüktüm 7 yaşındaydım neyse yanıma bi kız geldi oturdu sırada olduk 2 kişi esma yani yanımdaki kızla arkadaş oldum sınıftaki ilk arkadaşım esma olmuştu.Daha sonra annem beni bırakıp gidecekken arkasından baktım anneee diye bağırdım :d tabi gitmesini istemiyordum Big Grin annem bana dışarda bekleyeceğini söyledi ve gitti ama fakat dışarda değildi beni bırakıp gitmişti Big Grin alışmam için Big Grin Daha sonra Öğretmenimiz geldi hiç unutmam o anı kendisini tanıştırdı hepimizin başını okşadı öyle işte ama çok güzel bigündü hiç unutmam ciccicağlamak
ne güzelBig Grin

eflatun Yazılan:
ne güzelBig Grin

evet yaa anlatılmazki o günler daha ufacıktım ağlamakağlamak

ufacıkken aslında çok büyük şeyler yaşamışızdır ...
Okulda İlk gününüz???????Rolleyes
lisede ilk gün sınıfa girmemle hayatımın ilk sevgisini tatmam bir oldu.
Referans URL