Samanyolu Televizyonu’na: Bu fotoğraf düzmece midir yoksa gerçek midir?
Mehmet Şevket Eygi
19.08.2007
Sayın Samanyolu Televizyonu Müdürlüğü’ne:
[attachment=2418]
Bir okuyucum bir deste fotoğraf ve belge gönderdi. Yukarıdaki resim onlardan biridir. Sol üst köşede sizin logonuz, ortada Sultanahmet Camii, kubbenin üzerinde kocaman bir haç, haçın üzerinde Hıristiyanlığın sembollerinden bir güvercin, altta ay-yıldız. Altında “Arzın Merkezinde Buluşmalar” Hans Küng’den Diyalog Çağrısı… yazıyor. Gözlerime inanamadım. İslâm’ın ulu ve kutsal bir mabedinin resminin tepesine bu haç nasıl konulmuş? Tereddütte kaldım. Acaba bu, size yapılmış bir suikast mıdır? Yoksa gerçek midir? Bu sütunlarda aynen yayınlanmak üzere (kısa olmak şartıyla) açıklamanızı bekliyorum.
Selâm ve hürmetlerimle.
http://www.milligazete.com.tr/index.php?...s&id=14096
http://www.milligazete.com.tr/index.php?...22&wid=174
yok artık ne yapıyor bunlar böyle.herşey bir tarafa Allahtandamı korkmuyorlar.din kardeşlerimiz bir siyasi dava uğruna ne hale gelmiş ya rabbim.ne yazıkki halkın neredeyse tümü bu durumda.
bu fotoğrafı kim yaptıysa hazırladıysa rabbim bildiği gibi yapsın.
ama bu fotoğraf düzmece bence...
Allahım akıl fikir versin yüce rabbim bilmiyorlar bilseleredi diyalog yapmazlardı diyeceğım ancaaaaak.. Biliyorlar yarabbim bizden iyi biliyorlar... Yüce rabbim onların çıkar amaçlı yaptıkları bu şekil diyalog çalışmalarını başlarına çal.. onları da destekleyenleri sana havale ediyorum..... Düzmece diyen kardeşe; İnşallah düzmecedir bizde öyle ümid ediyoruz inşallah inşallah..
yok artık ne yapıyor bunlar böyle.herşey bir tarafa Allahtandamı korkmuyorlar.din kardeşlerimiz bir siyasi dava uğruna ne hale gelmiş ya rabbim.ne yazıkki halkın neredeyse tümü bu durumda.
yazıklar olsun denir buna ALLAH görüyo
Daha neler bu ne yaa YAZIKLAR OLSUN !!! Samanyolu tv'den beklediğim bişeydi hiiiç şaşırmadım neymiş diyalogmuş neymiş ılımlı islammış Rabbim akıl fikir versin sizlere!!
bugünleri görmekte varmış stv maşallah(!) ülkedeki
din düşmanlarına karşı iyi müdafa ediyor değerlerimizi
ama bu din düşmanlarını besleyen asıl hakiki düşmanlarımızla
diyaloğu uygun buluyor yazık bir durum ben de ıslah
dileğinden başka bişey diyemiyeceğim...........
bugünleri görmekte varmış stv maşallah(!) ülkedeki
din düşmanlarına karşı iyi müdafa ediyor değerlerimizi
ama bu din düşmanlarını besleyen asıl hakiki düşmanlarımızla
diyaloğu uygun buluyor yazık bir durum ben de ıslah
dileğinden başka bişey diyemiyeceğim...........
Din düşmanlarına karşı müdafa değil kardeşimm... Var olan hükümete bakın hep sizin yanınızdayız sizde bizim yanımızda olun gösterisidir o...
mutlaka samimi olduğu konular vardır
en büyük yanlışları diyalog çalışmalarıdır...
mutlaka samimi olduğu konular vardır
en büyük yanlışları diyalog çalışmalarıdır...

İnşallah SAMİMİYET azda olsa vardır...
düzmece olsaydı aradan 15 ay geçmiş STV den bir cevap gelirdi..
düzmece olsaydı aradan 15 ay geçmiş STV den bir cevap gelirdi..
gelmediğini nerden biliyorsun pardon...
linke tıklandığında yorum yazılan yada cevap verilecek bir yer yok...
yazıda diyor ki : Acaba bu, size yapılmış bir suikast mıdır? Yoksa gerçek midir? Bu sütunlarda aynen yayınlanmak üzere (kısa olmak şartıyla) açıklamanızı bekliyorum.
Selâm ve hürmetlerimle.
açıklama gelseydi ben görürdüm bu adamın yazılarını her gün takip ederim öyle bişey görmedim..