ben öncelikle şunu belirtmek istiyorum bazi ''vatanseverler'' kürtçe müziği anlamadiği için dinlemediklerin söylüyorlar ama ayni vatan sever
almanca ingilizce ne derseniz dinliyor ama kürtçeye gelince anlamiyor.buda kürtlere karşi bi önyarginin göstergesidir diye döşünyorm.cvp
bazen dinliyorum.çok güzel olanları var.kürtler bu işten anlıyor.özellikle ağır olanları güzel
böyle bir konu daha önce açılmıştı
ama nedense konuyu bir türlü bulamadım
neyse soruna cevap vereyim;
evet kürtçe müzik dinlerim aralarında anladıklarım da vardır
bundan da bir rahatsızlık duymam ve bazıları gidip yabancı
müzik dinleyipte kürtçe dinliyorlarsa da bunu yine genelle yayıp
önyargı ya da benzeri ifadeler kullanıpta lütfen olayı başka tarafa çekme...
Isteyen istedigini dinler kardes !
Kürtlere karsi önyargi var demissiniz,
Asil ön yargili davranan sizsiniz suan ..
Karsidaki kürtce sarki dinlemiyorsa elbet bir nedeni vardir, ön yargi degildir.
Kürtçe de dinlerim türkçede çok şükür.. hatta kürtçe çok da güzel oluyor anlamasam bile... ancak gidipte "dağlara çıktım öldürdüm 3-5 türk askeri bu gün çok mutluyum yine gelsinler yine öldürürüm" gibi şarkılar türküler dinlemiyoruz... Allah ı ve Allah dostlarını anlatan kürtçe ilahiler var onları dinliyoruz...
Kürtlere karşı hiç bir şekilde ön yargımız yok kardeş rahat ol.. Benim5 senelik okul arkadaşım lise de birlikteydik üniversitede de 2 sene birlikte aynı sırayı paylaştık VANlı kardeşim çok da severim Kürt olduğu halde .. Çünkü Türk Kürt kardeştir... Biz Kürtleri hiç birşekilde 2. sınıf vatandaşı şeklinde görmedik.. Siz kendinizi o 2. sınıf vatandaş statüsüne sokuyorsunuz dağlara çıkaraktan.... Şivanperver kardeşimm bunları sende çok iyi biliyorsun ancak amacın ortalığı kızıştırmak... Bize bir adım gelene 100 adım geliriz. Ancak siz 1 adım gelmek değil 100 adım geri kaçıyorsunuz...
evet dinliyorum anlıyorumda gayet güzel ama bazıları iğrenç hatta geçen gün karşıma bi şarkı çıktı (binlerce şehit verdik biz ......... söz verdik) noktalı yerlere şahsiyetsizin ismini yazmak istemiyorum bu tür şarkıları kınıyorum üstelik bu şarkıyı türkçe söylemiş şu işe bakın türkçe konuşmak istemeyen şahsiyet türkçe terörist şarkı sözü yazmış gelde kınama gelde böylelerine önyargı besleme bak kardeşim her kürt bir değildir ama unutmayalım ben kürdüm diyenin kalbinde illaki bir pkklık vardır...
bunu kürtçe olarak değil yabancı müzik olarak düşünmek gerekir
yabancı müzikleri nadir de olsa dinlerim
neyi kimi dinlediğinizi söyleyebilirmisiniz... bana inandirici gelmedide
inanıp inanmaman senin sorunun
eğer biz dinliyoruz diyorsak
dinlediğimiz için bunu demişizdir!...
ben isim olarak tanımıyorum.özelliklede bayılarak dinlediğim kürtçe şarkı söyleyen bir şarkıcı yok denk gelirse hoşuma giderse dinliyorum.en çok zaranın söylediği kürtçe ağıt hoşuma gidiyor.neden buna bu kadar taktın anlamadım şarkı dinleterekmi bir yerlere varmayı planlıyorsunuz yolunuz açık olsun.
neyi kimi dinlediğinizi söyleyebilirmisiniz... bana inandirici gelmedide
gelmesin çokmu merak ediyonuz 
Grup Mavera - EmBiBawerin
Biji Muhammed! (S.A.V)
Sırf isim istedin diye girdim ve yazdım...
Bu seni ilgilendiriyormu bunu çok merak ediyorum.. sana ne münafık insan... sanane bizim kimi dinleyip dinlemediğimizden... ayrıca bu sitede bu adamın hala var olması çok büyük yanlıştır.. bunu yüz kere söyledim ve yine söylüyorum... bir an önce banlayın şu şerefsizi...
yav hangi akla hizmet krtçe şarkı dinlemeyi yalnış görmek ya
yabancı şarkı dinlemekte aynı bence dil ayrımı yapandır en büyük ırkçı
menzilaşiğinabak hele sana ne oluyor banlasa ne olcak sanki başka form mi yok zaten haftada bir giriyorum.menzil sana bunumu öğreti sayin aşik... UNUTMAKİ DÜŞÜNCELER BANLANAMAZ