Anadolu Forum

Tam Versiyon: Saadet Partisinde başkanlık divanı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Yeni dönem hayırlı olsun

Kongre sonrasında yeni dönem için yoğun bir çalışma dönemine giren Saadet Partisi’nde Başkanlık Divanı oluşturuldu.

Adım adım iktidara

Önümüzdeki dönemde Saadet Partisi’ni iktidara taşıyacak olan plan ve projelerin uygulanması için Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş liderliğinde kolları sıvayan Saadet kadroları, yeni döneme hızlı girdi. Türkiye’nin ve dünyanın büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde görevi devralan yeni yönetim, ülkenin ve dünyanın saadeti için çalışacak. Yeni görevlendirmelerin de yapıldığı Başkanlık Divanı, Millî Görüş’ün önce Türkiye’ye sonra da tüm insanlığa huzur getirecek gerekli adımları atacak.

Her şey daha güzel olacak

26 Ekim’de “Açılım ve Atılım” ana temasıyla kongresini coşkulu bir ortamda gerçekleştiren Saadet Partisi, yeni dönem çalışmalarına güçlü bir kadro ile başlıyor. Kongrede Genel Başkan seçilen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, birlikte çalışacağı Başkanlık Divanını da oluşturdu. Geniş istişareler sonrasında oluşturulan Başkanlık Divanı üyeleri görevlerini alır almaz, yeni bir heyecan ile çalışmalarına başladı. Başkan Prof. Dr. Kurtulmuş ve çalışma arkadaşları, Türkiye’nin güçlü, yaygın ve milli bir ekonomik kalkınma modelini hayata geçirecek.

İŞTE YENİ BAŞKANLIK DİVANI

Referans URL