Anadolu Forum

Tam Versiyon: Kevser
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

KEVSER

İmam Hatip Lisesinde teftiş yapan bir müfettiş sınıfa girer.. Ders Kur'an-ı Kerim'dir. Bir öğrenciyi kaldırarak ismini sorar. Öğrenci:"Fatih" diye cevap verir.. Müfettiş : "Peki öyleyse yavrum Fatiha suresini oku bakalım.."..çocuk sureyi okur. Sıra başka bir öğrenciye gelmiştir. Müfettiş yine sorar.."İsmin ne kızım?"..çocuk cevap verir: "Meryem ama arkadaşlar bana kısaca Kevser derler."

bide bunun yasinli olan vardı çoçuk yasin demeyip başka bişey diyodu

suatmavi(arzu) Yazılan:
bide bunun yasinli olan vardı çoçuk yasin demeyip başka bişey diyodu

evet ben de öyle biliyorum öyle daha komik oluyo erkek olup da kız ismi deyince Big Grin
ama bu da güzel
tşkler

yorumlarınız için tşkler Big Grin
din kültürü öğretmen sınıfta kıza sormuş kızım adın ne demiş kız da kevser diye cevap vermiş öğretmen o zmn sen kevser suresini oku demiş arkasından arka sırada oturan oğlana sormuş oda fatih demiş onada sende fatiihayı oku demiş sonra arkada saklanan çocuğa oğlum senin adın ne demiş çocukta yasin ama kısaca subhanike derler demiş

Smile hocam benim adımda arzu ama bana kısaca fil derler Smilefil süresini okumak istiyomda Smile tövbe yarabbimya

suatmavi(arzu) Yazılan:
din kültürü öğretmen sınıfta kıza sormuş kızım adın ne demiş kız da kevser diye cevap vermiş öğretmen o zmn sen kevser suresini oku demiş arkasından arka sırada oturan oğlana sormuş oda fatih demiş onada sende fatiihayı oku demiş sonra arkada saklanan çocuğa oğlum senin adın ne demiş çocukta yasin ama kısaca subhanike derler demiş

Smile hocam benim adımda arzu ama bana kısaca fil derler Smilefil süresini okumak istiyomda Smile tövbe yarabbimya

SmileSmileSmileSmile

Referans URL