Anadolu Forum

Tam Versiyon: Oy vermekle alakalı hadis-i şerif
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ümmü Seleme (r.a) Peygamber efendimizin şöyle dediğini rivayet ediyor: ...içinizden bazı hareketleri akla ve dine uygun,bazıları da uymayan,bizim çirkin bulduğumuz bir kısım idareciler çıkacak. O zaman onlara verdiği desteği geri çeken kurtulur. Buna rağmen bile bile destek vermeye devam eden ise helâk olur..

(NOT:bu hadis-i şerif-i ne yapsam da bağışlansam adlı kitabın 153. sayfasında okudum. orada biraz kısaltma yapmışlar. ama bunun tamamı yani bu yazdığım şekili bi mescitte görmüştüm ve teefonuma not etmiştim. bugün iyi ve hakka hizmet eden idarecilerin arkasında olmamız dileğiyle..)
din-siyaset nasıl birbiriyle alakasızmış görün bakalım
laiklerin gözüne sokmali bunlari kafalarina yerlestirinceye kadar!!!
anlamlı ve güzel bir hadis saa alkalkalk

mehrunnisa Yazılan:
laiklerin gözüne sokmali bunlari kafalarina yerlestirinceye kadar!!!

Göz yokki onlarda sümeyra..
ne göz var ne iman

RABBIM ISLAH ETSIN INSALLAH ELLERINE SAGLIK COK GUZEL VE ANLAMLI GERCEKTEN saaSELAMETLE...
amin...(canim cevaplarini kücük harflerle yaz istersen,büyük harfler bagirmak anlamina geldigi icin forumda yasakWink)
Türkiyede ne zaman dinlen siyaset ayrdi o vakit türkiye yikildi. Osmanlilar dinlen siyaseti bir yürüttükleri icin 700 yil bastaydilar. Bir hiristiyan general söyle demis: Biz dinlen siyaseti ayirdik basardik, ayrilmadan önce cok sey basaramadik. Sizde ise ne zaman birlikteydiniz o kadar basardiniz, ayrildiniz yikildiniz!!!!!!!
biz boşuna demiyoruz oy vermek sorumlu olmaktır diye..
duyarsızlara anlatmalı bence bunu
NE GARİPTİR Kİ DÜNYA ÜZERİNDE KENDİ DİNİNDEN KORKAN TEK ÜLKE BİZİZ... TUTTURMUŞLAR BİR LAF ''LAİKLİK ELDEN GİDİYOR''... BU SÖZÜ SÖYLEYENLERİN GERÇEKTEN AKLINDAN ŞÜPHE EDİYORUM... BUNU SÖYLEYENDE YA AKLİ YA DA KALBİ BİR SORUN VAR..BAZILARI AKLİ SORUNLU YANİ AKLI ERMİYOR ÇOĞU İSE KALBİ SORUNLU.. KALPLERİNDE İSLAMİYET DÜŞMANLIĞI VAR... ÇÜNKÜ TÜRKİYE LAİK BİR DEVLET DEĞİLDİR... LAİKLİKİĞİN NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER LAİKLİK SAVUNUCULUĞU YAPIYORLAR.. BAKIN ÇOK GÜZEL BİR NOKTA TÜRKİYENİN LAİK OLMADIĞINI ANLAMAK İÇİN... DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI NEREYE BAĞLI.. BAŞBAKANLIĞA... BUYUR BURDAN YAK.. LAİK OLAN DEVLETTE DİN VE DEVLET İŞLERİ AYRI OLMALI.. BU DURUMDA DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI KENDİNE ÖZGÜ BİR KURUM OLUP HİÇ BİR YERE BAĞLI OLMAMASI GEREKİR... AMA BAŞBAKANLIĞA BAĞLI... VE GARİP OLAN DA BAŞBAKANLIĞA BAĞLI OLMASINI İSTEYENLERİN ''LAİKLİK'' SAVUNUCULUĞU YAPANLARIN OLMASI... NEDEN İSLAMİYETTEN KORKUYORLAR... KENDİ BAŞINA OLUNCA RAHAT DAVRANIR DİYE.. AMA SAVUNDUĞU ŞEYLE ÇELİŞİYOR BU DURUM.. İŞTE HALİMİZ BU.. LAİKLİKMİŞ... YA NE KADAR LAİK OLURSAN OL... KALPLERDEN YARADAN AŞKI SLİNİR Mİ???... ALLAH ŞERİATI BAŞIMIZDAN EKSİŞK ETMESİN... ONLAR LAİKLİK TÜRKÜSÜ SÖYLESİNLER BİZ İMAN VE İNTİFADA MARŞLARIYLA ARŞI İNLETMEYE DEVAM EDECEĞİZ... SELAMETLE.....[color=green]
paylasım için teşekkürler...
erbakan hoca akp ye oy vermek cehenneme bilet almaktır dediğinde ortalığı ayağa kaldırdılar
ama bu hadisten haberleri yok sanırım
Referans URL