1- Forumda paylaşım yaparken en çok dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir.
2- En çok sevdiğiniz bölüm hangisidir ?
3- Paylaşımlarını takip ettiğiniz üye(ler) kimlerdir ?
4- Forum yönetiminden ne derece memnunsunuz ?
5- Forumda yönetici olmak istermiydiniz cevabınız evet ise yapacağınız ilk iş ne olurdu.?
6- En çok online olduğunuz zamanlar nelerdir ?
7-Anadolu Forum'u genel olarak kısaca tarif edermisiniz. ?
8- Anadolu Forum hakkında eleştiri şikayet ve önerileriniz nelerdir ?
9- Sitemizde ısrarla olmasını istediğiniz bir bölüm bilgi eklenti kaynak vs.. var mı ?
10- Kendinize ait bir soru yazıp cevaplayınız. ? (Site ile alakalı olsun)
NOT: cevaplarınız büyük önem taşımaktadır...
1- Forumda paylaşım yaparken en çok dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir ?
Pek paylaşımcı olduğum söylenemez ama paylaşım yaptığımda da neyi beğeniyorsam, aklıma ne takıldıysa.. x)
2- En çok sevdiğiniz bölüm hangisidir ?
Siyaset ve Serbest Kürsü
3- Paylaşımlarını takip ettiğiniz üye(ler) kimlerdir ?
Takip ettiğim üye yok, konu hoşuma giderse okuyorum xD
4- Forum yönetiminden ne derece memnunsunuz ?
Sıkı bir yönetim yok, olması da gerekmiyor. İyi böyle.. x)
5- Forumda yönetici olmak istermiydiniz cevabınız evet ise yapacağınız ilk iş ne olurdu?
Hayır. Yönetici olmak sorumluluk ister.. Benim bu sorumluluğu yerine getirmem için hem zamanım yok hem de kendimi o kadar iyi bulmuyorum. [ ÖSS ]
6- En çok online olduğunuz zamanlar nelerdir ?
Belli olmuyor. Boş vaktim olduğunda dalıyorum. xD
7-Anadolu Forum'u genel olarak kısaca tarif edermisiniz ?
Güvendiğim ve görüşlerimi çekinmeden yazabileceğim bir forum..
8- Anadolu Forum hakkında eleştiri şikayet ve önerileriniz nelerdir ?
Sanki biraz durgun gibi geldi bana..
9- Sitemizde ısrarla olmasını istediğiniz bir bölüm bilgi eklenti kaynak vs.. var mı ?
Atatürk köşesi istiyorum. x/
10- Kendinize ait bir soru yazıp cevaplayınız. ? (Site ile alakalı olsun)
Hasan abi çok zor bir soru bu xD ÖSS'de çıksa yapamam.. Ben bunu düşünsem, bir soru bulduğumda sonra söylesem ? Şimdi kendimi psikolojik baskı altında hissettim.( Bahaneye bak x) ) Ama soruları yanıtlarken sanki ciddi bir görüşmedeyim gibi oldum.. x)
1- Forumda paylaşım yaparken en çok dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir.paylaştığım şey katiyen birilerini kırmayacak cinsten ve doğruluk payı olan şeyler
2- En çok sevdiğiniz bölüm hangisidir ?mahsun abinin bölüm
3- Paylaşımlarını takip ettiğiniz üye(ler) kimlerdir ?hiçkimsenin
4- Forum yönetiminden ne derece memnunsunuz ?iyi ama bazı gereksiz kşiler ban hakediyor
5- Forumda yönetici olmak istermiydiniz cevabınız evet ise yapacağınız ilk iş ne olurdu.?hayır okadar üyeyle uğraşmak zor
6- En çok online olduğunuz zamanlar nelerdir ? 2-3 arası
7-Anadolu Forum'u genel olarak kısaca tarif edermisiniz. ?genelde siyasetten bahseden bi site
8- Anadolu Forum hakkında eleştiri şikayet ve önerileriniz nelerdir ?gereksiz kişilerin banlanması önerimdir.
9- Sitemizde ısrarla olmasını istediğiniz bir bölüm bilgi eklenti kaynak vs.. var mı ?banlanan üyeler

10- Kendinize ait bir soru yazıp cevaplayınız. ? (Site ile alakalı olsun)mahsunu neden çok seviyorsun...sevilmeyi hakediyoda ondan