Anadolu Forum

Tam Versiyon: Belkide sizin için önemli olmayan bir ''VEDA''
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
S.a arkadaşlar beni çoğunuz tanımıyorsunuz bunu biliyorum..
işlerimin yoğunluğundan dolayıda çok aktif bir üye olmadım,ama bu bir ayrılma mazereti değil tabiki..
Evet bu
(http://www.anadolu-forum.com) forumdan ayrılma kararı aldım.
Ve bu kararıma neden olan şeyde bu forumdaki arkadaşlarımla olan fikir ve düşünde çatışmasıdır.
Ve bana göre hiç hoş olmayan bi durum bu..
o yüzden varsa aranızda bana kırgın veya kızgın olan lütfen hakkını helal etsinn...
RABBİM yar ve yardımcınız olsun Kardeşlerim....
yolun açık olsun kardeş
ama bilki fikir çatışması her ortamda oluyor
bu durum hoş olsa da olmasa da bu bir gerçek...
fikir çatışması olmazsa insanlar doğruyu bulamazlar..
insanlar fikir çatışmalarında mücadele etmek yerine ordan çekip gitmeyi tercih etmemelidirler..
ablacım bir kere lütfen elinizi vicdanınıza koyun biz burda her şeyi islamca yaşamalıyız yapmalıyız diyorsak desteklediğiniz yerlerin de islamla alakalarını bir kontrol etmek lazım diyorum. Şahısların ardından değil islamın ardından gitmek lazım.vesselam...

HaSaNTaLHa Yazılan:
fikir çatışması olmazsa insanlar doğruyu bulamazlar..
insanlar fikir çatışmalarında mücadele etmek yerine ordan çekip gitmeyi tercih etmemelidirler..
ablacım bir kere lütfen elinizi vicdanınıza koyun biz burda her şeyi islamca yaşamalıyız yapmalıyız diyorsak desteklediğiniz yerlerin de islamla alakalarını bir kontrol etmek lazım diyorum. Şahısların ardından değil islamın ardından gitmek lazım.vesselam...

aynen ya noluyo size anlamıyorum

hakkımız varsa helal olsun ama küçücük şeyler için hemencecik gitmek bu kadar kolaymı
eğer bu kadar kolay olsaydı ben forum diye forum(lara) üye olmazdım çünkü herkesin düşüncesi bir değil uyumsuz...
a.slm
bak arkadaş bazi kişilerle fikir ve düşüncelerin 1 olmayabilir hatta bunun yalnış ve doğru tartışmasına da girebilirsin ama bu sebep seni forumdan koparmasın
Referans URL