Sayın site üyelerine;
Kayıtlı olduğum süre zarfında, gözlemlediğim kadarıyla bu sitenin amacının insanların dini, vicdanı , ahlaki duygularını istismar ederek site yöneticisinin kendi çıkarları doğrultusunda insanları tartışma ortamına sokup, reyting yapmak olduğunu fark ettim.
Siz değerli üye kardeşleriminde bu konuyu düşünmelerini ve gereğini yapacağınızdan emin olduğumu bilerek, siteden kaydımı sileceğimi beyan ederim...
Ümit AKSU
02/12/2008
02:49
''HER SÖYLEDİĞİN HAK OLSUN.FAKAT HER HAKKI SÖYLEMEĞE SENİN HAKKIN YOKTUR.'' 22.MEKTUP (BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ)
eflatun kardeş almış olduğun ayrılma kararına saygı duyarım
ama gerekçen bana hiçte mantıklı gelmiyor
bizlere nerde hangi duygunun istismar edildiğini gösterebilir misin
sen kaç zamandan beri yaptıklarınla milli görüşe saldırılar içerisindesin
tabi amacını gerçekleştiremedin her dediğine her eklemiş olduğun konuya
belge gösterildi merak ediyorum
o gerçeklerle yakından uzaktan ilgisi olmayan kitabı bitirdin mi
hani okuduktan sonra yorum yapcaktın ya bir de sanırım bizlere bazı belgeler
sunucaktın saadet partisinin gerçek yüzünü gösteren
bir de ben akpli değilim demiştin söyler misin
2009 yerel seçimlerinde hangi partiye oy vereceksin
bu forum niye var ya da sen bu forumun amacını biliyor musun
kendi yaptıklarının farkında mısın adalet isterken sen yeterince adaletli
davranıyor musun sen de bunu bir düşün!!!............
milli görüş gerçeklerinden dudağı uçuklayan herkesin yaptığı yöntem budur.
nefse de en kolay gelen yol budur. bırakıp kaçmak.. gerçeklerle yüzleşmemek için kaçmak.. ayrıca flower'ın da yönelttiği sorulara da cevap bekliyorum... kaçıp gitmek kolaydır.Kalıp hakkı(!) savunmak yürek ister!!
site yönetiminden ben gayet memnunum diğer arkadaşları bilemem ama bu siteden genelde admin bey'le polemiğe girip yenilenler,daha fazla ezilmemek için kaçıyorlar..Tabi bazıları da doğru yolu bulup kalıyorlar (benim gibi) ..Allah sna da doğru yolu göstersin . Biz de uyuyorduk uyandırdılar.. sana da nasip etsin..
milli görüş gerçeklerinden dudağı uçuklayan herkesin yaptığı yöntem budur.
nefse de en kolay gelen yol budur. bırakıp kaçmak.. gerçeklerle yüzleşmemek için kaçmak.. ayrıca flower'ın da yönelttiği sorulara da cevap bekliyorum... kaçıp gitmek kolaydır.Kalıp hakkı(!) savunmak yürek ister!!

site yönetiminden ben gayet memnunum diğer arkadaşları bilemem ama bu siteden genelde admin bey'le polemiğe girip yenilenler,daha fazla ezilmemek için kaçıyorlar..Tabi bazıları da doğru yolu bulup kalıyorlar (benim gibi) ..Allah sna da doğru yolu göstersin . Biz de uyuyorduk uyandırdılar.. sana da nasip etsin..
amiiiiiiiin kardeşim 
ümit abi nerden çıktı bu bence öyle bişi yok olamazda burası insanların düşüncelerini açıkça beyan ettiği ve bence üyeler için özgürce yorum,paylaşım yeridir...
ne kadar saçma bir konu açmışsın ya anlatamam yani tamam admin bazı hatalar yapmış olabilir ama kesinliklee ne demek ya dini inancını istismar ederek kendi isteğiyle tartışma ortamına sürüklemek bence admin bunu hiçbir zaman yapmaz sen aklını kaçırmışsın bu düşüncelerle hasantalha abi her zaman herkezin doğru yolda islami inançlarının güçlenmesi için uğraşmıştır buna sonuna kadar şatihlik yapabilirim
hangi konuda ne kadar aktif oldun sen adminle ne kadar irtibatın varki gözlemlerin sana bu sonucu veriyor anlamış değilim 

bu üyeler sadık tır çoğu yani bu konu üzerinde düşünüp yapacak hiçbişeyleride yoktur eflatun abi sana söylicek bişeyim yoktur ama insanın her düşünceside 1 olmuyor yapma böyleeeee