Anadolu Forum

Tam Versiyon: "Mini Etekli SP'li Olabilir"
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

[attachment=2485]

Yerel seçim takviminde geri sayım hızlandıkça Antalya da hareketleniyor. Bazı programlar için Antalya'ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, VTV ekranlarında yaptığı açıklamalarda ilginç konulara değindi. VTV Haber Müdürü Ali Buldu'nun hazırlayıp sunduğu Yüksek Tansiyon programına katılan Kurtulmuş, CHP Lideri Deniz Baykal'ın kara çarşaflılara rozet takmasını değerlendirirken ''Biz de mini etekli bir bayanı partimize üye yapabiliriz. Yeterki zihniyeti bizden olsun, Türkiye'yi sevsin'' dedi. Ak Parti'yi yerden yere vuran Kurtulmuş, yerel seçimlerde de oldukça iddialı olduklarını ve asla verdikleri sözlerden dönmeyeceklerini belirtti.

Yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken Antalya'da seçim hareketliliği erken başladı. Partisinin bazı toplantı ve kongreleri için Antalya'ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ilginç açıklamalar yaptı. Antalyalılara seslenmek için VTV ekranlarını tercih eden Kurtulmuş, birbirinden ilginç açıklamalarıyla önce şaşırttı, ardından beğeniyle izlendi.

VTV Haber Müdürü Ali Buldu'nun hazırlayıp sunduğu Yüksek Tansiyon programına katılan Saadet Partisi'nin çiçeği burnunda Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Lideri Deniz Baykal'ın kara çarşaflılara rozet takmasını geç kalınmış bir hareket olark değerlendirdi. Kurtulmuş, bu hareketin samimi olduğunun göstergesi olarak CHP'nin farklı girişimlerde bulunmasını da istedi. Numan Kurtulmuş, Ali Buldu'nun bir sorusu üzerine ''Mini etekli bir bayanı bizler de kendi saflarımıza katabilir, partimize üye yapbiliriz. Yeterki zihniyeti bizden olsun, Türkiye'yi sevsin'' dedi. Yerel seçimlerde Ak Parti'ye tek alternatifin kendileri olduğunun altını çizen Kurtulmuş, partilerinin neler yapacağını anlatırken verdikleri sözlerden asla dönmeyecekleri de ifade etti...
Helal olsunsaaalk çok güzel cevap vermiş saaalksaa
Oy oydur dimi abi ister mini etekli olsun ister eteksiz olsun.Ne saçme şeyler bunlar ya adam mini etek giycek ve sizin düşüncenizde olcak öle mi bırakınh Allah aşkına yaa...
]nanbo şunu unutma bu milletin cebine parasını koyan tek parti Saadet Partisiydi..
Bu milletin başını tek dik tutan Saadet Partisi idi..
Bu milleti mini etekli,başörtülü diye ayırmayan parti Saadet Partiliydi elbette ki olabilir ve ben bunun bi çok örneğini de gördüm zaten..
şunu da belirteyim SP'Li olmak başka,Milli Görüş'çü olmak başkadır..Anlayana!

nanbo29 Yazılan:
Oy oydur dimi abi ister mini etekli olsun ister eteksiz olsun.Ne saçme şeyler bunlar ya adam mini etek giycek ve sizin düşüncenizde olcak öle mi bırakınh Allah aşkına yaa...

neden olmasın sp başörtüsünü savunuyor ama başı örtülü olmayan sp lı olmasın demiyor yani başı açık olanda olmayanda müslüman olduğuna göre eteği uzun olanda kısa olanda sp li olabilir amelini o yazar

Belalı Cadı Yazılan:

nanbo29 Yazılan:

neden olmasın sp başörtüsünü savunuyor ama başı örtülü olmayan sp lı olmasın demiyor yani başı açık olanda olmayanda müslüman olduğuna göre eteği uzun olanda kısa olanda sp li olabilir amelini o yazar

Siz değilmiydiniz sp'ye oy vermeyenler cehenneme bilet alır die.Ne yani biz mini etekli kızlara mı oy vercez.Ben diorum ki mini etek giyen birisiyle sp'nin düşüncleri nası aynı noktada kesişebilir ki böyle bi ihtimal mi var yok tabiki.Kuranı kerimde mini etek giyin mi yazıyor.Yarın öbürgün demiycekler mi sadet partisinde mini etek giyiliyo demek mini etek giymenin bi mahsuru yokmuş hadi bizde giyelim.Siz onu bunu boş verinde sırf oy alabilmek için böyle yapıyo sp.

nanbo sp hiçbir zaman oy almak için yalnış olan bişey yapmamış öyle olsaydı o zaman şimdi diğer partinin olduğu yerlerde olurdu işbirlikle her zaman gündemde saçma sapan şeylerle bilinirdi sp li sp de mini etek giyenleri partisine almıyor dışlıyor diyeceklerine helal olsun sp tarz ayrımı ırk ayrımı yapmıyor herkezi partisine kabul ediyor herkezi islamın doğru yoluna yöneltiyor deselerde ne güzel olacak öyle değilmi bence öyle şeyleri söyleyecek olan sadece sensin ve senin düşüncelerine ortak olanlar elbette
tabikide kuran da mini etek giyin demiyor her zaman bir bayanın tesettür içerisinde olması gerektiğini açıklıyor sp de bunu sonuna kadar hiçbir partinin savunmadığı kadar savunuyor sp ye oy verecek olanlarda bizimle aynı düşüncede olmuş olacaklarki sp yi tercih edecekler sadece o sebepten değil islam adına herşey sp de bulunuyor diğer partilerin islam adına yaptıklarını görüyoruz
nanbo ortak hangi noktada kesişiyorsunuz diye sormuşsun yukarda açıkladım oku istersen..
Ayrıca ALLAH bize niye mini etekliler partinize üye oluyor diye sormayacak.. Biz herkese hoşgörülüyüz.. Mini etekli bir bayan da cebinde çok parası olsun isteyecektir,o da ülkesi dünya lideri olsun isteyecektir, siz mini etekliye oy vermiş mi olacaksınız. her partinin içinde her türden insan olabilir.siz yönetime oy veriyorsunuz. Ayrıca dediğim gibi milli görüşçü olmak ve SP'li olmak arasında çok büyük fark var.. Mini etekli milli görüşçü olamaz ama SP'li olabilir..
admin kardeş doğru söyledi spli olmak farklıdır milli görüşçü olmak farklıdır... geçende üniversitede bir bayan arkadaş açık hatta kurtulmuş hocamın dediği gibi mini etrek tarzında bir bayan muhammed dedi bu belediye seçimlerinde saadet partisine oy vereceğim ailemde saadet partisine oy verecek dedi. vallahi çok sevindim.. allah hidayet verdiği kulları arasında eyler inşallah...

Bu arada akp li kardeşlerim bir önceki mesajda da yazdım akp genel seçimlerde afedersiniz ama genelevlerine gidip oy istedi...

MeNZiLaSiGi18 Yazılan:

Bu arada akp li kardeşlerim bir önceki mesajda da yazdım akp genel seçimlerde afedersiniz ama genelevlerine gidip oy istedi...

sen ciddimisin gerçekten bu kadarda olacağını düşünememiştim akp nin yaa

Referans URL