Anadolu Forum

Tam Versiyon: sütlaç
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın

malzemeler:2 kg süt
1.kg.su
1.kg pirinç
1.5.kg şeker
hindistan cevizi
1 limon kabuğu

yapılışı..
2 kilo sütü kaynatın daha sonra üzerine 1 kilo sütü dökün kaynadıktan sonra
üzerine 1 kilo olan pirinci ilave edin oda pirinç sütün içinde olduktan sonra
1.5 kilo şekeri dökün ve biraz katılaştıktan sonra 1 limon kabuğunu içine bırakın ve kaynatmaya devam edin
yemek olduktan sonra kaselere dağıtın ve üzerine gindistan cevizini serpin veya dilerseniz başka bir şey ceviz fındık fıstık vs gibi ve dolaba koyun iyice soğuduktan sonra servise sunun
AFİYET OLSUN saa

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Paylaşımın için teşekkürler saa
fırında sütlacı çok severim
sağolasın
bu sütlaç fırında değil ocakta Big Grin
ayy cok sewerım bende burdakı seylerın cogunu anneme yaptırsam veya ben yapsam en fazla 2 hafta sonra tanınmaz halde olurum SmileSmileSmile
kendin yapsana kızım
Big GrinBig Grin
bende sütlacı çok severim, bi kere yaptım fırında pek beceremedim Big Grin ama herşey yapa yapa güzel olur Big GrinBig Grin paylaşım için çok saol canım

güleser Yazılan:
bende sütlacı çok severim, bi kere yaptım fırında pek beceremedim Big Grin ama herşey yapa yapa güzel olur Big GrinBig Grin paylaşım için çok saol canım

arkadaş fırında sütlaçmı olur yav
ilk defa duyuyorumRolleyes

Big Grin
sütlacı pişirdikten sonra fırın kaselerine koyup fırına atıyosun üzeri kızarıyo Big GrinBig Grin
aman abla be ne gerek var biz kızartmamı yiyeceğiz tatlımı üzerine tarçın sürün olsun bitsin SmileSmileSmile
bende birtek annemin sütlacini seviyorum sadece ama tarcindan nefret ederim
ewet tarcın bozuyo da yhaw site de o kadar bayan var bi foruma sütlaç yapsanıza Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
valla kusura bakmayin yemek yapmaktan nefret ederim beceririm istesem ama genelde temizlik yaparim asiri hijyenik oldum.

Mehrunnisa Yazılan:
valla kusura bakmayin yemek yapmaktan nefret ederim beceririm istesem ama genelde temizlik yaparim asiri hijyenik oldum.

:S:S:S yhaw SadSadSad

noldu duran ha bide bastan söyleyeyim yemek yiyenler yemegi yapsinlar ben varsa yerim yoksa yemem bide et yemeklerini bi porsiyon az yapabilirsiniz cünkü vejeteryanimSmile
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL