hiç kusura bakmayın ama gerçekten gençliğimizin düştüğü şu durumdan utanıyorum. Forumumuzda da bunun örneğini gördüm malesef.
Siz ey gençler;
islam davasının önderliğini yapacağınıza, islamı savunup o yolda maddi ve manevi çalışacağınıza burda beş para etmez size fayda sağlamaz futbol takımları için birbirinize küfür ediyosunuz,tartışıyosunuz.
böyle mi olacaktı Hz.Muhammed(SAV)'in torunları?
böyle mi olacaktı Fatih Sultan'ın torunları?
üzerimizde oynanan oyunu halen göremediniz mi?
bizim içimizi futbol,magazin gibi şeylerle doldurup dinimizden uzaklaştırmaya çalıştıklarını göremediniz mi?
ben size ne desem faydasız herkes kendisine çeki düzen versin
islam için 3 kuruş veremeyenler,3 dakikasını harcamayanlar
gidip futbol için onlarca para ve onlarca zaman harcamasınlar
burda çok daha ağır konuşurdum belki ama hepiniz benim kardeşimsiniz..
Bunları bi abi tavsiyesi olarak görün
kobe,çarşı,ayaz,belalı cadı ve busehirsenden yana hakettiğiniz kadar ceza size verildi inşallah yazdıklarımdan ibret alırsınız. ALLAH en iyisini bilir.
vesselam..
cok haklisin Hasan abi maalesef kac kez ugrastim ama durduramadim du tartismayi...

Hasantalha bencede çok haklısın
bencd çok haklsın abi ya bu belalı cadı siteleri birbirine katıyor
Gercektan cok güzel yazmissin abi ALLAH razi olsun.. Yüce Rabbim bizi hak yoldan hak dinden ayirmasin. Su üc günlük dünyada insanlar islamdan haric herseylen ugrasiyorlar. Pire var diye yorgan yakiyorlar can SIKISINDAN... Yazik ya
Valla ben bu gereksiz gerzek tartışmalara hiç girmem aslında..
hatta farkındaysanız beşiktaş bölümüne 2 güzelde konu açtım galatasaraylı olarak..
onların yanında olduğumu gösterdim..
Ama çarşıgençliğin bizim galatasaray bölümüne çirkin saldırıda bulunmasına sessiz kalamazdım.. birisine kızıp bütün galatasaralılara dokunacak hareketleri yapmaması lazımdı..
hasantalhaya bildirebilirebilirdi..
şunu söyliyeyim tekrar aynı hareketi yapsa yine yaparım..
ama kimseyede durduk yere hiç laf sokmam..
BU KONUDA BUNDAN SONRA ŞAHSİ DAVRANALIM.. BİRİSİNE KIZDIĞINIZ ZAMAN ONU HEDEF ALACAK CÜMLELER KURUN..
SADECE GALATASARAYA FENERE BEŞİKTAŞA YÜKLENMEYİN..
ben ne diyorum :
hiç kusura bakmayın ama gerçekten gençliğimizin düştüğü şu durumdan utanıyorum. Forumumuzda da bunun örneğini gördüm malesef.
Siz ey gençler;
islam davasının önderliğini yapacağınıza, islamı savunup o yolda maddi ve manevi çalışacağınıza burda beş para etmez size fayda sağlamaz futbol takımları için birbirinize küfür ediyosunuz,tartışıyosunuz.
böyle mi olacaktı Hz.Muhammed(SAV)'in torunları?
böyle mi olacaktı Fatih Sultan'ın torunları?
üzerimizde oynanan oyunu halen göremediniz mi?
bizim içimizi futbol,magazin gibi şeylerle doldurup dinimizden uzaklaştırmaya çalıştıklarını göremediniz mi?
ben size ne desem faydasız herkes kendisine çeki düzen versin
islam için 3 kuruş veremeyenler,3 dakikasını harcamayanlar
gidip futbol için onlarca para ve onlarca zaman harcamasınlar
burda çok daha ağır konuşurdum belki ama hepiniz benim kardeşimsiniz..
Bunları bi abi tavsiyesi olarak görün
kobe,çarşı,ayaz,belalı cadı ve busehirsenden yana hakettiğiniz kadar ceza size verildi inşallah yazdıklarımdan ibret alırsınız. ALLAH en iyisini bilir.
vesselam..
sen ne diyosun ? :
Valla ben bu gereksiz gerzek tartışmalara hiç girmem aslında..
hatta farkındaysanız beşiktaş bölümüne 2 güzelde konu açtım galatasaraylı olarak..
onların yanında olduğumu gösterdim..
Ama çarşıgençliğin bizim galatasaray bölümüne çirkin saldırıda bulunmasına sessiz kalamazdım.. birisine kızıp bütün galatasaralılara dokunacak hareketleri yapmaması lazımdı..
hasantalhaya bildirebilirebilirdi..
şunu söyliyeyim tekrar aynı hareketi yapsa yine yaparım..
ama kimseyede durduk yere hiç laf sokmam..
BU KONUDA BUNDAN SONRA ŞAHSİ DAVRANALIM.. BİRİSİNE KIZDIĞINIZ ZAMAN ONU HEDEF ALACAK CÜMLELER KURUN..
SADECE GALATASARAYA FENERE BEŞİKTAŞA YÜKLENMEYİN..
akıllanmadın mı hala 
yoo benim o yazıda herhangi bir sakıncalı cümle yan yana gelmiş değil
gayet güzel kardeşce şeyler yazdım
YAZMADIMMI YOKSA?
şahsi davranalım cümlesine takıldıysan o doğru olabilir..
ama art niyet yoktu

aynı şeyler olsa yine yaparım lafı çok yanlış
ayrıca takım için tartışmanın gereksiz olduğunu anlarsınız sanıyordum
aynı şeyden kastımm şuydu.. mesela biri galatasaraylılara hakaret ediyor laf direkmen beni bağlamış oluyor o yüzden..
ben kimseye laf etmem takım konusunda kimsede etmezse zaten iş çözülmüş olur...
Bilmiyorum benden fanatiği yoktur bu forumda ama yinede herhangi bir takımı asla küçük düşürmem durduk yerde..
çünkü onlarında bir taraftar kitlesi ve seveni var..
burda kimseyi kötülemek istemem ama busehirsendenyananin demek istedigi su carsigenclik1903 asiri fanatik ve besiktastan baska takimi sevmyior.sevmedigi icin en kücük bi cümlede (cümlenin sahibi galatasarayliysa) o kisiye cok yüklenerek cevap veriyor ve iddialasiyor.
ama yinede senin (kastim: busehirsendenyana) ona karsi ayni sekilde davranman dogru degil bence->Hasan abinin demek istedigi de bu tartismalarda zaten hep bundan cikiyor anladigim kadariyla
hasan kardeş her şeyden önce çarşı arkadaş her lafından sonra ulan lafını kullanıyor ve bu eminim bir çok kişinin sinirini bozuyordur.o öyle konuştukça bizim de konuşa tarzımız bozuluyor.o arkadaş efendi gibi konuşsaydı bunların hiçbirisi olmayacaktı zaten.ceza verirken biraz adil olmanı dilerdim.
gayet adil yapan herkese ayni ceza verilmis daha adil nasil olunabilirki